Hotel i Asti

Alta Villa The Countryhouse

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På trods af sin beliggenhed på landet, er du i nærheden af både Asti og Alba samt flere af regionenes seværdigheder og udflugtsmål. Værtsparret vil sørge for at du har det godt. Her er kun tre værelser med mulighed for at leje hele ejendommen, hvis du ønsker, og på den måde få adgang til privat pool. Selvom du lejer hele ejendommen har du fortsat al service og komfort inkluderet, så som daglig rengøring, skift af sengetøj, morgenmad m.m.

Istandsat med omhu

Alta Villa The Countryhouse, der ejes og drives af Consuelo go hendes mand, er blevet renoveret med kærlighed, passion og inspiration fra GoGreen filosofien. Da dette er et sted for voksne og familier med store teenagere, er der en rolig og afslappet atmosfære. Et sted hvor du bare kan slappe af og nyde stilheden og udsigten. Her er en infinitypool hvorfra du har en enestående udsigt over de grønne bakker. Rundt om poolen er der parasoller og solstole og poolhåndklæder er tilgængelige.

På Alta Villa The Countryhouse er der også et morgenmadslokale og terrasse, og om eftermiddagen serveres der te og kaffe alt efter dit ønske. Om aftenen kan der bestilles aperitif med lette snacks, perfekt til dig der vil blive "hjemme" og nyde den lune sommeraften. Du får en velkomstdrink når du ankommer, og husets vin Barbera d'Asti superiore kan bestilles på forespørgsel.

Læs mere om Alta Villa The Countryhouse

Du har en særdeles god beliggenhed

En af de store fordele ved Alta Villa The Countryhouse, foruden det charmerende værtspar og den begrænsede størrelse, er beliggenheden. Den nærmeste by hedder Vigliano d'Asti, men her findes der kun en kirke og et postkontor. I den nærtliggende Tiglione finder du derimod er par barer og restauranter, og det samme i Montegrosso Asti, der ligger ca. 5 km væk. Men det bedste udbud af rigtig gode restauranter finder du i Asti og Alba. Her har du desuden det hyggeligt centrum, smukke bygninger og gode og varierede indkøbsmuligheder.

Andre steder som bør besøges er Grinzano Cavour, Barolo og området omkring Neive. Tag en tur på den romantiske vej, Strada Romantica delle Langhe e del Roero, et sted som du vil mindes i lang tid. Hvis du en dag føler for at lade bilen stå, kan du også tage nogle dejlige vandre- eller cykelture. Det er muligt at låne cykel på Alta Villa, alt efter tilgængelighed.

Masser at se og opleve

Piemonte er kendt for sin gode mad, sine fine vine og de fantastiske trøfler. Er du interesseret i at finde noget af det førnævnte, bør du forhøre dig hos Consuelo, så hjælper hun dig gerne med alt hvad du har brug for at vide. I Piemonte er der nemlig mange muligheder for at udfolde sig gastronomisk så som, madlavningskurser, vinsmagninger og trøffeljagt, for bare at nævne noget. Dagen før en udflugt kan du bestille en picnic-kurv så du har lidt godt med til din tur.

Vi kan nævne at Consuelo taler flydende engelsk, fransk og tysk da hun har boet i disse tre lande. Ägarinnan Consuelo bor i huset, på bottenplan, men om du hyr alla tre rummen får du tillgång till privat pool samtidigt som du behåller all service och komfort som daglig städning, byte av sängkläder osv.

Tre dejlige værelser

Alta Villa Countryhouse er et voksen sted, hvilket betyder, at børn under 12 år ikke kan bo her.. Der er som sagt kun tre værelser og de er alle lige hyggelige og har balkon. Indretningen er enkel, men smagsfuld og du har faciliteter som: aircondition, sikkerhedsboks, TV, mininar, badeværelse med bruser/badekar, hårtørrer og badekåber. I Suiten er der en Nespressomaskine. Lejer du hele dvs. alle tre værelser, får du adgang til køkkenet, terrassen og poolen. Servicen med morgenmad indgår også.

Værelserne rengøres dagligt, sengelinned skiftes hver tredje dag og der er mulighed for at låne håndklæder til brug ved poolen. I huset er der et opholdsrum med køkken, opvaskemaskine, ovn, mikroovn og et stort køleskab. Dette har du mulighed for at benytte, hvis du spørger Consuelo først. Der er et vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler, som kan benyttes mod betaling.

Hvis du lejer alle værelserne, kan du benytte køkkenet i stueplan. Dette skal dog efterlades rengjort efter brug, da Consuelo benytter køkkenet, når hun laver morgenmad.

Værelserne på Alta Villa The Countryhouse

Dobbeltværelse (Bordeaux) m. balkon

Værelset har en elegant indretning og fra din lille balkon har du en herlig udsigt over Monferrato.

Dobbeltværelse (Salvia) m. balkon

Værelset har en afslappende atmosfære og dette værelse har en lille balkon med en unik udsigt.

Suite (Grigio Perla) m. balkon

Værelset har den bedste udsigt til tre sider og har bl.a. udsigt over infinitypoolen. Her er et lille hjørne med Nespresso maskine og mulighed for at tilberede enkle måltider. Fra den lille balkon har du panoramaudsigt.

Alle 3 værelser på 1.sal

Her kan du leje alle tre værelser på 1.sal og på den måde få mulighed for privat pool.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Alta Villa The Countryhouse

Læs personlige anmeldelser af Alta Villa The Countryhouse som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Alta Villa The Countryhouse. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Alta Villa The Countryhouse

Super sted

Meget dejligt sted med en god atmosfære og utrolig venlig og professionel betjening.
Skøn morgenmad med god betjening.
En pool der bare havde en pragtfuld udsigt med gode facilitetter
Alt i alt nogle dejlige dage på et skønt sted med en skøn værtinde.

Læs mere

Fantastisk ferie

Vi har lige tilbragt en uge i Alta Villa og har været 100% tilfredse. Det er et fantastisk sted, hvis man ønsker absolut fred og ro og bare tid til at nyde udsigten og omgivelserne. Det er i køreafstand til alle de smukke byer i Asti området og man kan også - som vi valgte mange af dagene - bare slappe af ved poolen. Consuelo er den bedste vært og får én til at føle sig velkommen. Hun kan jonglere mellem at være underholdende, hjælpsom men giver også fuld plads til privatliv. Vi boede i suiten og var meget tilfredse med modtagelsen, værelset, udsigten, morgenmaden og rengøringen. Vi kommer helt sikkert tilbage!

Læs mere

"Home away from home"

Vi havde fire dejlige dage hos Consuelo i hendes flotte Alta Villa. Der var styr på det hele, en dejlig morgenmad, og en fantastisk ro hvor vi kunne nyde den flotte udsigt. Faciliteterne var flotte og velfungerende, og vi kan varmt anbefale et hyggeligt besøg i Alta Villa.

Læs mere
 
search map