Anmeldelser af Hotel Cortese

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Cortese

Læs personlige anmeldelser af Hotel Cortese som ligger ved Ortasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Cortese. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

5v dejlige dage

Et hotel med høj standard på både værelser, service, restaurant og poolområdet. Personale var meget venlige og hjælpsomme og forstod både tysk og engelsk. Der er kort afstand med bil til både indkøb, seværdigheder, gåture og golf. Anbefales på det varmeste.

Hotel Cortese
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Cortese
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Middelmådig morgenmad

Hotellet lever ikke op til beskrivelse og billeder. Værelse, opholds- og poolomårde lever op til de fire stjerner og generelt har hotellet en god atmosfære, men det trækker gevaldigt ned at hotellet ligger lige op til en vej med nogen trafik. Og så er morgenmadsbuffetten absolut kin middelmådig.
Og så er det frygteligt irriterende at man opkræves for småting som wifi og håndklæder til poolen.

Hotel Cortese
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Cortese
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helene og Jan fra Rungsted Kyst boede på Hotel Cortese i Armeno fra d. 31. august til d. 8. september 2012.

Det er lidt længe siden, vi kom hjem, men her er alligevel lidt feedback fra en gammel forkælet mand, som har rejst intensivt på alle kontinenter. Vor reservation skete i sidste øjeblik, men jeres service var meget hurtig og effektiv, betalinger blev arrangeret og alt klappede iøvrigt perfekt.
Hotel Cortese yder en fantastisk service. Man mærker en oprigtig imødekommenhed og interesse i at hjælpe og en professionel stolthed I forhold til jobbet, som er indpodet I hele holdet fra reception over restaurant til rengøring.
Vi endte med at blive meget forsinkede, fordi min kone blev ramt af en flystrejke i Frankfurt, hvor jeg skulle samle hende op. Jeg ringede til hotellet for at høre, hvad man gør ved ankomster efter midnat. Intet problem, men hvis vi kom efter 2, måtte vi gerne ringe(!). Vi endte med at ankomme 00.45, og blev modtaget af en meget venlig receptionist, som havde ventet på os. Så føler man sig velkommen.
Restauranten er iøvrigt aldeles glimrende og tilbyder a la carte eller halvpension. Holder man sig til primo + secondo kan det gøres for samme pris. Vi endte med at spise os igennem kortet i løbet af ugen, og standarden er generelt meget fin. Der er et meget pænt og alsidigt udvalg på kortet. Man betjenes af absolut kompetente modne herrer, som har valgt at undslippe the buzz i de store byer (og de har ret!). Min kone klager naturligvis over, at vi begge lagde et par kilo på, men man kan jo ikke få det hele.
Hotellets standard er generelt høj. Både ude og inde gøres der store anstrengelser for at pleje omgivelserne. Det hele er som jeg forstår det bare nogle få år gammelt, men en gennemtænkt arkitektur kombineret med lidt trompe d'oeil giver en hyggelig stemning.
Vi kommer gerne tilbage og kan varmt anbefale Cortese.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Dorthe og John Bæksted fra Danmark boede på Hotel Cortese i Armeno fra d. 8. til d. 11. august 2012.

Hotel Cortese var også et dejligt sted med en højere standard der var også venlighed men på en anden og mere afdæmpet måde.
Vi har haft en rigtig skøn tur og først vil jeg sige tak til jer for jeres hurtige og venlige måde at være på samt de 2 skønne steder i fandt til os. At ringe op en mandag formiddag og en time efter at kunne køre på ferie efter i har fundet et skønt sted er bare så perfekt herefter ringer vi en eftermiddag ( forøvrigt kort før lukketid ) og igen får vi super service i finder et sted indenfor et kvarter det er bare flot. (mange tak for det ).
Vi glæder os til at rejse med jer igen her til oktober vi har kun godt at sige om de steder vi har været og det er vi også sikre på vi har når vi kommer hjem næste gang.
Endnu engang tak for jeres måde at servicere os på.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Else og Jesper fra Silkeborg boede på Hotel Cortese i Armeno fra d. 12. til d. 23. august 2011.

Vi har havde en rigtig god tur til Armeno, der er en charmerende by, der ligger godt placeret i forhold til både Orta søen og Maggiore søen.
Fra det værelse vi havde var der en flot udsigt til bjergene.
Det er et fantastisk hotel med meget høj service og særdeles imødekommende og venligt personale, der behersker flere sprog og får alle gæster til at føle sig velkomne. Værelset var komfortabelt med aircondition og sengene af god kvalitet, ligesom hotellet har en høj standard for rengøring. Pool- området er ligeledes velholdt og rent. Såvel morgenbuffet’en som aftenmenuen bød på en særdeles lækker og varieret udbud, der er værd at bemærke.
Hotellet stiller ligeledes et aflåst cykelskur til rådighed, så evt. medbragte cykler kan stå sikkert og godt under opholdet. Området er velegnet til at cykle på såvel racercykler som mountainbikes samt til vandring.
Det eneste mindre heldige, der bør nævnes er, at hotellet ligger ud til en ret trafikeret vej, hvilket forårsager en del støj på det udendørs hotelområde – dette opvejes dog så rigeligt af alle de andre positive oplevelser, som hotellet byder på.

Alt i alt et område og hotel vi varmt kan anbefale.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lone og familien fra Odense N boede på Hotel Cortese i Armeno fra d. 17. til d. 20. juli 2011 og på Agriturismo Bevione i Farigliano fra d. 20. til d. 29. juli 2011.

Endnu engang tusind tak for jeres hjælp med booking af vores sommerferie. I særdeleshed med at få de to ekstra dage hæftet på ved Bevione. Vores ferie har forløbet super godt.

Hotel Cortese / Orta-Søen.; 17-20 juli.
Det skal siges med det samme – vejret var ikke med os. Det kan ingen gøre for, men det er ærgerligt. Den utrolig smukke natur vi havde glædet os at komme ned til var fuldstændig pakket væk i tåge, tætte skyer og regnvejr med op til 20 mm per dag. Vi havde en god solskinsdag og så var det fantastisk vejr igen da vi tjekkede ud.
Selve Hotel Cortese er et supergodt hotel for voksne. Det er meget pæne og rummelige værelser. Badeværelset er super og der er små badeprodukter til rådighed. Servicen er i top, alt personale taler fremragende engelsk og/eller tysk. Arealerne udenom hotellet er meget pæne og velholdte. Super overdækket terrasse/patio hvor der naturligvis er betjening fra baren hvis der er noget man kunne tænke sig. Pga det dårlige vejr vi havde i to dage, nåede vi ikke at gro fast i pool-området. Men der er dejligt, afskærmet og lidt privat i forhold til resten af hotellet.

Maden på hotellet er virkelig i orden. Morgenmaden er rigelig og der er alt muligt vi nordboer kan lide. Der kan virkelig tankes op her, så frokosten kan springes over. Hotellets restaurant til aften ( la Cena ) er faktisk rigtig godt. God mad i rigelig / store portioner til en absolut fair pris. Der er en både en menu og a la carte. Skal man have 3-4 retter er prisen stort set ens uanset om man vælger det ene eller det andet. Fint vinkort – igen også fair priser set med vore danske briller.

Det er et rigtig godt hotel og kan absolut anbefales. Pris, service og faciliteter er samstemmende og virkelig i orden.

Orta San Giulio er et besøg værd. Her er meget smukt og idyllisk når vejret er godt. Den ene dag vi havde med solskin var vi da også i byen og ude på øen. Meget smukt og romantisk. Byen er turistet – sådan er det, til gengæld er de gode til engelsk og tysk rundt omkring. Så paløren blev i tasken. På torvet er de store turist-restauranter, hvor man får OK mad til pengene og vel egentlig også autentisk, men prøv de små sidegader. Her er det mindre fint, men mindst lige så godt. Bare lidt hyggeligere.

Naturen er storslået – der er masser af mulighed for at gå og cykle i området. Mattarone-bjerget er 20 min. Kørsel fra hotellet. Absolut et besøg værd. Sørg lige for at bilens bremser er OK. Der er virkelig stejlt.

Køreture til Maggioresøen er også en god mulighed. Der er meget smukt også. Vi besøgte Stresa – kæmpe skuffelse. En stor stak turister mast ind på meget få kvm. Store prangende flotte hotelfacader, men så var det det. Vi følte os ikke godt tilpas i den by. Kør til gengæld til Arona ved Maggiores sydlige ende. Super by. Masser af cafeer, små lækre spisesteder, lækre butikker – også de dyre mærkevarer. Meget mindre overrendt end Stresa. Masser af mulighed for gratis parkering ved havnen.


Agriturismo Bevione; 20 – 29 juli.
Det er et af de små yndlingssteder på landkortet man gerne kommer tilbage til. Vi har været gæster hos Davide og Antonella 3 gange nu og kommer gerne igen.

Det er bare afslapning som det skal være. Her er så skønt og dejligt og roligt. Ikke for mange gæster, men alligevel altid liv. Super sted for børn – vores datter på 9 år elsker stedet og leger så godt med de andre gæsters børn. Det er fantastisk at se hvordan de kan få ting til at fungere på kryds og tværs af nationalitet og alder.

Imponerende er den indsats Davide har gjort med sin vin. Med god grund kan han vise sin produktion af vin frem. Han arbejder så hårdt for at fremstille god og dejlig vin, efter traditionelle piemontesiske principper. Resultatet er også målbar. Det er virkelig en god vin han får lavet af dolcetto druen og Nebbiolo druen. Virkelig værd at købe med hjem !

Til aftensmad trylles der den bedste mad frem – ikke fin og fornem – men det jeg vil betegne som god husmandskost. Antonella serverer og smiler og er altid parat med forklaringer, tips og ideer. Selvom de har travlt er de altid smilende, søde, rare og så imødekommende. Det er helt utroligt. Man føler sig bare så velkommen. Vi glæder os faktisk til at besøge stedet igen, men overvejer en anden årstid end sommeren.

Stedet er ideelt til ture til Ligurien og se den italienske riviera. Lørdag var vi på marked i Alba. Alle tiders oplevelse – der var alt mulig at købe, men det bedste er naturligvis fødevarerne. Her kan man virkelig få alle lækkerier indenfor pølser, skinke og oste. Oliven, frugt og grønt. Skønt.
Asti ligger ca. 75 min kørsel fra Bevione men er også en flot by. Domkirken er et must. Gode butikker hvis der skal mærkevarer med hjem.
I byen Barolo ca. 30 min. Kørsel fra Bevione ligger der et rigtig godt vin-museum. Det er et inter-aktivt museum og viser mere vinens indvirkning på vores kultur gennem tiderne. Rigtig godt sted også for børn. Alt står også på engelsk.

Byen Dogliani er også en lille fin perle. Her nogle enkelte gode butikker og gode spisesteder. Anbefales her kan La Collina ( ligger ved Famila supermarked ). Det ser ikke ud af meget, men deres pizzaer er bare i orden ! Man kan også få en god stor bøf hvis man er til det. Bliver meget besøgt af de lokale.

Osteria La Salita;
Vi var ude og spise på La Salita lørdag den 23/7. Køreturen fra Bevione er på 20 min., så det er ikke langt.
Restauranten ligger meget stejlt oppe ad en bakke i Monteforte d´Alba. Hvis du er dårligt gående skal du have hjælp til at komme frem.
Det er et rigtig godt spisested – meget besøgt. Der er en menu og der er a al carte. Det Vi fik virkelig god mad. Meget fint tilberedt og portioneret. Serveringen taler fint engelsk og menukortet er også på engelsk. Der er ikke en børnemenu, men der er rigeligt at vælge imellem til børn. Kvaliteten af mad, betjening og stedet er absolut i orden. Prisen er meget rimelig. Absolut et sted jeg vil anbefale hvis man vil opleve god italiensk / Piemontesisk mad. De gør meget ud af at alle råvarerne handles lokalt og så vidt mulig er økologisk. Så prøv det !


Til slut – endnu engang tusind tak for at have været med til at give os en fantastisk sommerferie i Italien. Vi glæder os allerede til den næste ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map