Hotel i Armeno ved Ortasøen

Hotel Cortese

Receptionen Bar
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Cortese ligger i naturskønne omgivelser mellem Maggioresøen (ca. 17 km) og Ortasøen (ca. 4 km) ca. 500 m fra Armeno by. Hotellet er nyt og opført ud fra devisen om, at kun det bedste er godt nok til deres gæster. Her finder man smagfuldt interiør i sten og træmaterialer - og et velovervejet farvevalg, som behager øjnene og får inde- og udelementer til at gå op i en højere enhed. Der er tale om en arkitektonisk perle, som fuldt ud lever op til sit navn om høflighed og venlighed Cortese.

Besøg en ny sø hver dag

Hotellet er et ideelt udgangspunkt for biludflugter i området: tag fx til områdets højeste punkt Mottarone-bjerget (ca. 14 km væk), der med sine 1.491 meter sætter standarden landskabets maleriske udtryk og områdets mange snoede veje. Fra toppen kan man se hele 7 søer: Orta, Maggiore, Mergozzo, Varese, Comabbio, Monate og Biandronno. Eller besøg enten Maggioresøen, som er prægtig og storslået, eller Ortasøen, som er mere autentisk og intim. Afstanden til Malpensa lufthavn ved Milano er blot 45 km. Det er nemt at komme rundt, da landevejen løber ved siden af hotellet - men den er ikke synderligt trafikeret.

Læs mere om Hotel Cortese

Ved poolen glemmer du alt om tid og sted

Det dejlige poolområde indbyder til afslapning i skønne omgivelser. Af aktiviteter på stedet kan opremses mini-fitnesscenter (gratis) og massage. Fra hotellet udgår også flere vandreruter som et afbræk fra forkælelse og opvartning på hotellet. Hotellet har i øvrigt en aftale med en nærliggende golfbane. Inde ved receptionen og hotellets bar finder man et info-point med masser af information og brochurer med forslag til udflugter og aktiviteter i området, deriblandt vinsmagning. Man kan desuden leje cykler og bådture.

Du spiser godt og drikker godt

Hotellets restaurant er elegant og køkkenet tager udgangspunkt i områdets egne råvarer - prisniveauet er absolut tilforladeligt. Restauranten tilbyder mere end 100 forskellige vine. Morgenmaden serveres som buffet og har blandt andet et stort udvalg af brød.

På stedet arrangeres pianoaftener og folkloristiske optrædender om lørdagen blandt andet i august måned.

Smagfuldt indrettede værelser

Samtlige 34 værelser vender ud mod grønne naturskabte omgivelser. Mange af dobbeltværelserne (men dette kan desværre ikke garanteres) har en lille balkon med plads til et par stole og med udsyn til de frodige grønne bjerge. Alle værelser (maks. 3 personer) er meget smagfuldt indrettede i varme farver med gedigne materialer og parket- eller klinkegulv. De er udstyrede med telefon, satellit-tv, værdiboks, internetopkobling, minibar, aircondition og badeværelse med toilet og store brusenicher. To af værelserne er handicapvenlige. De to Junior Suiter er lidt større og den ene har balkon.

Læs om værelserne på Hotel Cortese

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map