Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Området lægger i høj grad op til trekking og naturferie. Besøg for eksempel Mottarone-bjerget, som blot ligger ca. 14 km væk og nyd panoramaudsigten over de 7 omkringliggende søer.

Kort over Armeno

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Her møder du ikke mange turister

Armeno har ca. 1600 indbyggere og ligger 525 m o.h.o. Byen har ganske få turister eller slet ingen. Her finder man heller ikke kaos og trafikpropper, som man kender det fra Rom og Milano. Midt i byen finder man på torvepladsen bank, købmand, apotek og en smuk 1200-tals kirke med freskomalerier.

Udover et par spisteder i selve Armeno er der ikke langt til talrige gode restauranter i nabobyerne, hvor du kan fordybe dig i Piemontes berømte, gode madretter og vine.

Læs mere om Armeno

Hotel, villa eller ferielejlighed?

In-Italia kan tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket blandt andet inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Piemonte. 

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Armeno. Har du allerede en klar ide om, hvilken type bolig du søger, kan filterfunktionen i søgemaskinen være nyttig. 

Du kan naturligvis også starte med at lade dig inspirere af det fulde udbud af boliger i området. Måske falder du over en mulighed, som du ikke havde overvejet på forhånd. Har du for eksempel overvejet at leje en villa, eller at holde ferie på et agriturismo i Italien?

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det rigtige valg i forhold til dine ønsker, er du velkommen til at ringe. Vores rejsekonsulenter er klar med gode råd og tips til din ferie.

Transport

Skal du holde ferie i Armeno, er den nærmeste Milano Malpensa lufthavn, men adskillige andre er også inden for rimelig rækkevidde. I disse lufthavne finder du en bred vifte af både lavprisflyselskaber som Ryanair og easyJet, samt mere traditionelle operatører som SAS med ruter til resten af Europa - heriblandt Danmark. 

Vi anbefaler, at du bruger søgemaskinen her på In-italia til at finde og sammenligne aktuelle priser fra alle flyselskaberne, der flyver til denne del af Italien.

Med nogle skift undervejs er det muligt at køre med bus fra lufthavnen til Armeno. Ofte vælger vores rejsende, som ikke er på kør-selv ferie i Italien, dog at leje en bil. Ikke blot fordi man så slipper for at skulle rejse med al sin bagage i bus til og fra ferieboligen, men også for lettere at kunne tage på udflugter i løbet af ferien. 

Læs mere om biludlejning i Italien

Udflugter

I Armeno bor du tæt ved nogle af Norditaliens smukkeste søer. Der er for eksempel ganske få kilometer til Ortasøen, som ikke blot byder på noget af Europas reneste vand, men også maleriske middelalderbyer som Orta San Giulio.

Udover en vandretur op til den smukke udsigt fra Mottarone-bjerget, er der med flere golfanlæg i området også gode muligheder for at få pulsen op med et par runder golf i løbet af ferien. Golf Club Des iles Borromées ligger for eksempel med udsigt over Maggioresøen.

Skjul teksten
 
 
search map