Hotel i Antignano i Piemonte

Moonfra

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi befinder os midt i Langhe vindistrikt, midt mellem Asti og Alba. Moonfra B&B ligger i centrum af Antignano, som er et roligt sted, hvor der ikke sker ret meget, men hvor det alligevel er hyggeligt at drikke en kop kaffe med de lokale. Udsigten rækker fra byen over de omkringliggende bakker, der for det meste er helt dækket med vinstokke, som danner geometriske mønstre enten i grønne, gule eller røde farver afhængig af årstiden.

Et oplagt kør-selv sted

For at få de bedste oplevelser i det skønne Langhe, anbefaler vi, at du har bil under dit ophold. Du kan køre helt frem til Moonfra uden at skulle køre på grusvej, og du kan nemt parkere i byens gader, eller lige udenfor byen, som ikke er særlig stor. Hvis du foretrækker ikke at skulle køre efter restauranter om aftenen, kan du nemt nyde en god gang pasta eller en salat på selve Moonfra, og hvis du giver bsked til Chiara i god tid, kan hun fremtrylle en herlig hjemmelavet middag, som du kan nyde ude i haven eller i spisestuen foran pejsen.

Læs mere om Moonfra

Et flot lille palæ med have og pool

Moonfra har tilhørt den søde Chiara's mands familie i mange år. Palæet er blevet nænsomt renoveret og indrettet til et hyggeligt lille hotel med blot 6 værelser. Det minder mere om et privat hjem end et hotel, og der er god plads til at sidde både ude eller inde, endda foran den hyggelige pejs, når temperaturen kræver det.
Chiara kan også arrangere vinsmagning i husets lille vinkælder. Dér, hvor vinen engang blev lagret i store vinfade, har hun indrettet et hyggeligt hjørne, hvor hun serverer områdets vine akkompagneret af lokalt charcuterie og oste, netop noget af det, som får mange rejsende til at vende næsen mod Langhe.
I haven er der en såkaldt loggia, hvor du kan nyde tilværelsen i skyggen, der er en stor græsplæne, en urtehave og så den dejlige pool, hvor du kan tage et kølende dyp på de varmeste sommerdage.

En venlig og inspirerende værtinde

Chiara er et imødekommende og smilende væsen. Hun har tidligere arbejdet på tursitkontoret i Asti, så hun elsker, når hun får lov at give tips og gode råd, eller når hun får lov at fortælle om Langhes mange seværdigheder og historier. For Chiara er Moonfra opfyldelsen af en lille drøm - og vi er ret sikre på, at det også bliver et drømmested for dig, der søger et autentisk overnatningssted midt mellem vinmarkerne.

Værelserne på Moonfra

Dobbeltvær. comfort

Comfort værelserne ligger enten på første eller på anden sal. Der er fire af dem, og de har alle eget badeværelse med toilet og bruser. De er desuden udstyret med wi-fi, aircondition og minibar.

Juniorsuite (2. sal)

Juniorsuiten ligger på anden sal. Der er højt til loftet og træbjælker. Der er dobbeltseng og mulighed for to ekstra opredninger på sovesofa. Badeværelset er stort og udstyret med toilet og bruser. Der er også minibar, aircondition og wi-fi. Vær opmærksom på at der er trappetrin i værelset.

Juniorsuite m. terrasse (1. sal)

Juniorsuiten som ligger på første sal har en stor terrasse, som du har adgang til fra værelset. Værelset har dobbeltseng og mulighed for to ekstra opredninger på sovesofa. Badeværelset er stort og udstyret med toilet og bruser. Der er også minibar, aircondition og wi-fi.

Hele huset med privat pool

Bestil hele huset til dig og familien så pool vil være til jeres eksklusive rådighed. Udover morgenmad kan I bede den søde ejer (Chiara) om at tilberede smagefulde middage som I an nyde ude eller inde, alt efter jeres ønske (og vejret).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Moonfra

Læs personlige anmeldelser af Moonfra som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Moonfra. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Moonfra

Fremragende AGRI turisme ophold...

Fantastisk oplevelse. Lige fra modtagelsen af vores charmerende og servicemindede værtinde. Stedet er lidt ude på landet - men fantastisk. Rigtig gode omgivelser med park, pool og frugttræer. Samtidig mulighed for vinsmagning - samt super anretning af morgenbuffet.

Læs mere

Moonfra

Et vidunderligt sted til bare at slappe af på!
Værtinden er utroligt sød !!!
Kan stærkt anbefale dette hotel.

Læs mere

Fantastisk perle i midten af Piemonte

Super lækkert nyt istandsat hus med høj standard af kvalitet og smuk italiensk indretning. Stor tarrasse med den skønneste udsigt over vinmarker.
Rengøringen var helt i top, poolområdet pænt og rent.
Værtsparret var søde, imødekommende og servicemindet.

Læs mere

Afslappende og fantastisk ophold

Helt nyindrettet B & B - meget fint og meget imødekommende ejere

Læs mere
 
search map