Hotel i Alba i Piemonte

Villa La Meridiana

Pool med udsigt over Alba, vinmarker og Alperne i baggrunden
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa La Meridiana er den rette løsning, hvis du er på udkig efter en romantisk ferie i italienske omgivelser. Denne skønne gamle villa, som ligger uden for middelalderbyen og Langhes kulturcentrum Alba, har ni forskelligt indrettede værelser fyldt med lokale antikviteter og andre dekorative elementer, som alle har en historie at fortælle.

Panoramaet tager pusten fra dig

Fra terrasserne og poolområdet mister man helt pusten, når man inden for sit synsfelt både kan se Albas middelaldertårne, Langhes borge, de bølgende vinmarker og bagest Alperne, som med bjerget Monviso på bedste gotiske vis stræber mod himlen.

Læs mere om Villa La Meridiana

Følg naturstien rundt i landskabet

Villaen er opført i 1700-tallet og indrettet i jugendstil. Den ligger på en bakketop ved navn Altavilla lige i udkanten af Alba og er nabo til Nutella-grundlæggeren Ferreros sommeresidens. Grunden er på hele 10 hektar og er pyntet med vinranker, frugttræer og skove. Drages man af natur og grønne omgivelser, kan man følge en sti på ca. 7 km, som fører til vinbyen Barbaresco. Alternativt stiller Villa La Meridiana mountainbikes til rådighed. Deres stand varierer og de er ikke egnede til krævende dagsudflugter men til småture i nærområdet. Alle cykler er udstyret med lås - enkelte med lygter.

Nyd deres egen vin

På stedet kan man smage deres egen vin og eventuelt købe sig en souvenir med hjem af de liflige dråber. Der er også vaskeri, wi-fi i det fælles opholdsrum og taxakørsel til Alba centrum mod tillæg. Til de sjældne regnvejrsdage eller hvis man vil søge ind i skyggen, står der et aktivitetsrum til rådighed med billard, bøger, bordfodbold og legetøj.

Morgenmaden serveres portionsanrettet om sommeren udendørs, og i løbet af dagen vil der stå frugt (egen avl) til gæsternes rådighed. Værelse 1, 3, 7 og 8 har køkkenfaciliteter, mens 2, og 2B blot har køleskab. Værelserne 5 og 6 deles om et køleskab, der står i gangen mellem værelserne.

Læs om værelserne på Villa La Meridiana

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Agriturismo La Traversina

Stazzano, Piemonte

Hotel Langhe

Alba, Piemonte

Anbefalinger til dig

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Populært i Piemonte

Hotel Marina

Viveronesøen

Villa Crespi

Orta San Giulio

search map