Hotel i Alba i Piemonte

Villa La Meridiana

Pool med udsigt over Alba, vinmarker og Alperne i baggrunden
 
Villa La Meridiana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa La Meridiana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa La Meridiana er den rette løsning, hvis du er på udkig efter en romantisk ferie i italienske omgivelser. Denne skønne gamle villa, som ligger uden for middelalderbyen og Langhes kulturcentrum Alba, har ni forskelligt indrettede værelser fyldt med lokale antikviteter og andre dekorative elementer, som alle har en historie at fortælle.

Panoramaet tager pusten fra dig

Fra terrasserne og poolområdet mister man helt pusten, når man inden for sit synsfelt både kan se Albas middelaldertårne, Langhes borge, de bølgende vinmarker og bagest Alperne, som med bjerget Monviso på bedste gotiske vis stræber mod himlen.

Læs mere om Villa La Meridiana

Følg naturstien rundt i landskabet

Villaen er opført i 1700-tallet og indrettet i jugendstil. Den ligger på en bakketop ved navn Altavilla lige i udkanten af Alba og er nabo til Nutella-grundlæggeren Ferreros sommeresidens. Grunden er på hele 10 hektar og er pyntet med vinranker, frugttræer og skove. Drages man af natur og grønne omgivelser, kan man følge en sti på ca. 7 km, som fører til vinbyen Barbaresco. Alternativt stiller Villa La Meridiana mountainbikes til rådighed. Deres stand varierer og de er ikke egnede til krævende dagsudflugter men til småture i nærområdet. Alle cykler er udstyret med lås - enkelte med lygter.

Nyd deres egen vin

På stedet kan man smage deres egen vin og eventuelt købe sig en souvenir med hjem af de liflige dråber. Der er også vaskeri, wi-fi i det fælles opholdsrum og taxakørsel til Alba centrum mod tillæg. Til de sjældne regnvejrsdage eller hvis man vil søge ind i skyggen, står der et aktivitetsrum til rådighed med billard, bøger, bordfodbold og legetøj.

Morgenmaden serveres portionsanrettet om sommeren udendørs, og i løbet af dagen vil der stå frugt (egen avl) til gæsternes rådighed. Værelse 1, 3, 7 og 8 har køkkenfaciliteter, mens 2, og 2B blot har køleskab. Værelserne 5 og 6 deles om et køleskab, der står i gangen mellem værelserne.

Læs om værelserne på Villa La Meridiana

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa La Meridiana

Læs personlige anmeldelser af Villa La Meridiana som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa La Meridiana. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 53 anmeldelser fra Villa La Meridiana

Dejligt

Som sædvanligt et dejligt sted med en sød vært, der gjorde alt for at gøre vores ophold fint

Læs mere

En smuk villa med en smuk beliggenhed

Dette sted kan varmt anbefales. Der er fred og ro og en skøn udsigt fra den smukke villa. Værelserne er hyggeligt indrettede i gammeldags stil. Alt er rent og velholdt, og sengen har en god madras. Morgenmaden på stedet er rigtig god og ejerne er fantastisk søde. En helt igennem fantastisk oplevelse.

Læs mere

Helt fantastisk

Et helt fantastisk sted beliggende i gå afstand til Alba, dejlig morgenmad serveret af Andrea som taler udemærket engelsk. Kan varmt anbefales.

Læs mere

Vi kommer tilbage!

Utroligt hyggeligt sted med en sød og venlig vært! Morgenmaden, der bliver serveret på terrassen af værten, er i særklasse!

Vi vender tilbage!

Læs mere

Hyggelig og afslappet

Dette er et sted vi gerne kommer tilbage til. Værten er meget imødekommende, skønt sted, med ro og italiensk stemning. Og i gå afstand til byen. Kunne ikke være bedre. Vi havde 4 overnatninger. Kunne godt have blevet længere.
Fantastisk morgenmad.
Det eneste der manglede, var aircondition, men der var trods alt en blæser.

Læs mere

Fantastisk dejligt sted

Dette er nok en af de bedste steder vi har boet. Rigtig dejlig lejlighed, med en dejlig stor balkon.
Væren Andrea var utrolig venlig og gæstfri, og serverede hver morgen en lækker morgenmad.

Villaen lå rigtigt dejligt højt oppe, med kun 10 min. gang ad sti ind til dejlige Alba

Læs mere
 
search map