Hotel i Alba i Piemonte

Palazzo Finati

 
Palazzo Finati er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Finati er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Palazzo Finati ligger i et smørhul midt i vindistriktet Langhes hovedby Alba - her føler man sig hensat til Middelalderen at dømme efter byens arkitektoniske og stemningsfulde udtryk. Grib denne enestående chance for at bo centralt i Alba - et stenkast fra Domkirken, handelsstrøget og hyggelige spisesteder.

Denne fantastiske historiske bygning ejes af Fava-Scaiola-familierne, som har genåbnet Palazzo Finati i 2006 efter mange år. Bygningen er fra begyndelsen af 1800-tallet og er udvendig som indvendig restaureret med absolut nænsom hånd. En påfaldende faktum, som man straks bemærker, er den totale stilhed, som hersker både ude og inde til trods for at Palazzo Finati ligger midt i Alba.

Læs mere om Palazzo Finati

Værelserne er yderst raffinerede og konger og dronninger værdige med originale freskomalerier og mange andre historiske detaljer. Der hersker en helt speciel atmosfære på værelserne, hvor der er skabt de perfekte rammer omkring et komfortabel og greveligt ophold. Man fornemmer straks de luksuiøse omgivelser. Internetadgang kan fås på efterspørgsel og det er tilladt at medbringe sin hund.

Selv morgenmaden er en udsøgt fornøjelse: Her har man gjort sit ypperste for at behage gæsterne og fremskaffe de produkter, som udgør det perfekte morgenmåltid. De byder blandt andet på marmelader, økologisk honning, frisk frugt, viktualier, lokale oste, småkager og konditorkager i morgenmadssalen i kælderen.

Dobbeltværelse Superior:
- Disse 2 værelser har balkon og badeværelse med føntørrer og bruser med vandmassage.
Junior Suite:
- Disse 2 værelser har balkon og badeværelse med føntørrer og bruser med vandmassage.
Suite:
- Disse 4 værelser har lille fransk balkon til gaden eller lidt større terrasse til gården og badeværelse med føntørrer og bruser med vandmassage. De er desuden mere elegante og rummelige end superiorværelserne.
Suite Deluxe:
- Suite Deluxe er der kun en af, og den er den absolut mest fortryllende af deres værelser. Den har privat terrasse og badeværelse med føntørrer og stor bruser.

Skjul teksten
 
 
search map