Anmeldelser af Hotel Savona

Parken ved siden af hotellet
 
Hotel Savona er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Savona er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Savona

Læs personlige anmeldelser af Hotel Savona som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Savona. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Henning og familie fra Skjern boede på Hotel Savona i Alba fra d. 4. til d. 6. juli 2009.

Vi var meget glade for vort ophold i Italien. Alba, som var vort første sted i Italien, var en rigtig dejlig by. Vort mål med opholdet var at være et sted, hvor der ikke var en masse skandinaviske turister, - og det lykkedes. Samtidig skulle de to teenage børn, vi havde med, opleve hvorledes de lokalebeboere kom frem på gaderne. Hvorledes den lokalebefolkning tog tid til at tale med hinanden, gestikulere osv.. samtidig gode butikker og cafeer. Hotellet var godt, klart som forventet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map