Hotel i Alba i Piemonte

Hotel Savona

Parken ved siden af hotellet
 
Hotel Savona er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Savona er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet har en ideel beliggenhed, hvis man ønsker at besøge vinområdet Langhes kulturelle centrum Alba. Der er elevator på hotellet, egen restaurant og mulighed for parkering mod tillæg.

Bo midt i Alba

Hotellet ligger ud til en hyggelig offentlig park og til den anden side ud til Piazza Savona, som netop er blevet restaureret på alle leder og kanter. Der er elevator på hotellet og egen restaurant (som holder lukkedag om tirsdagen), hvor hotellets gæster får 20 % på a la carte, medmindre man vælger halvpensionstillæg. Der er desuden offentlig parkering inden for 100 meter.

Læs mere om Hotel Savona

Standardværelser

Hotellet har hele 70 standardværelser, som kan bestilles som enten enkelt-, dobbelt- eller tresengsværelse og er rummelige men lidt gammeldags indrettede. Værelserne har enten gulvtæppe eller klinkegulv, halvdelen har balkon (kan forespørges), mange har lcd-tv og alle har telefon, aircondition, satellit-tv, minibar og eget badeværelse med toilet og bruser.

Junior Suiter

Der er i alt 6 Junior Suiter, som er rummelige men lidt gammeldags indrettede. Værelserne har enten gulvtæppe eller klinkegulv og alle har telefon, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, minibar og eget badeværelse med toilet og bruser. To af suiterne har jacuzzi.

Toget kører ca. 100 m fra hotellet og kan høres meget svagt, men sidste afgang er allerede ca. kl. 21:00.

Skjul teksten
 
 
search map