Hotel i Alba i Piemonte

Hotel Langhe

Receptionen og morgenmadsrestauranten Receptionen og morgenmadsrestauranten
 
Hotel Langhe er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Langhe er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis du leder efter et overnatningssted med god standard, rolig beliggenhed, pool og gåafstand til et hyggeligt centrum, hvor du har et godt udvalg af steder med udendørs servering og butikker, så skal du kigge nærmere på Hotel Langhe. Hotellet som ligger lige i udkanten af den lille by Alba opfylder nemlig alle disse krav.

Hop i poolen hvor der også er jacuzzi

Det som allerførst springer i øjnene på Hotel Langhe er den ideelle beliggenhed i et roligt kvarter med indbydende grønne udendørsområder og den gode smag, der hersker overalt. Hotellet som oprindeligt var en kendt restaurant ved navn La Capannina, er fra 2001 og fremstår som både moderne og stilfuldt med klare farver og rene linier i møblementet.

I 2011 blev der etableret en dejlig pool med jacuzzi, som blev prikken over i'et for de gæster som ønsker et hotel med pool blot 2 km fra det hyggelige, historiske centrum i Alba. Hotellet har ingen restaurant, men tilbyder lette måltider som salat, ost og pølser, som du kan nyde ved poolen. Selv om aftenen er det muligt at bestille disse måltider, hvilket kan være bekvemt, hvis ikke du har lyst til at gå ud om aftenen, men foretrækker at hygge dig "hjemme".

Læs mere om Hotel Langhe

Tæt på centrum og domkirken i Alba

Hotellet ligger for enden af en blind vej og tilbyder gratis parkering. Du kan nemt komme ind til Albas gamle bydel til fods (ca. 2 km til domkirkepladsen) og på denne måde undgår du at skulle lede efter p-plads i centrum og samtidig kan du uden bekymring nyde et glas af en af områdets efterhånden verdensberømte vine eller hygge dig med en god middag på en af byens restauranter.

Hvis du hellere til transportere dig frem og tilbage på to hjul, kan du låne en cykel på hotellet (først-til-mølle). Vel hjemme igen kan du slappe af i hotellets dejlige have, hvor der også er borde og stole. På forespørgsel og mod et mindre tillæg er der også mulighed for shuttleservice frem og tilbage til centrum.

Se lokalområdet fra en Vespa

Hotellet har et lille træningsrum i kælderen, som står til fri afbenyttelse for gæsterne. Endvidere giver hotellet mulighed for at leje cykler eller hvad med en Vespa? Det servicemindede personale er desuden behjælpelige med at arrangere besøg hos nærliggende vinproducenter. Ja, aktiviteterne og mulighederne er talrige.

Sans for kvalitet

På hotellet er der reception, elevator og morgenmadsrestaurant. I lobbyen er der en masse interessant litteratur om området og forskellige aviser.

De 25 værelser er opdelt i tre kategorier og er alle meget smagfuldt indrettede med nøje sans for detaljen og materialernes kvalitet. Du får fornemmelsen af at træde ind i et eksklusivt privat hjem, som har til opgave at stimulere sanserne. Værelserne har alle internet, og enkeltsenge kan forekomme.

Værelserne på Hotel Langhe

Dobbeltværelse (classic)

Disse værelser er på ca. 20 m² med aircondition, Sat-TV, værdiboks, garderobeskab, skrivebord og badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer. Værelserne ligger i stuen eller på 1. sal og en del har skråt tag og synlige træbjælker.

Dobbeltværelse (superior)

Disse værelser er på ca. 24 m² med aircondition, Sat-TV, DVD, værdiboks, garderobeskab, skrivebord og badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer. Værelserne har en lille have med bord og stole.

Juniorsuite

Disse værelser er på ca. 40 m² med aircondition, 2 Sat-TV, DVD, værdiboks, kaffemaskine, garderobeskab, skrivebord og badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer. Juniorsuiterne har et separat rum og soveafdeling samt terrasse. De ligger enten i stuen eller på 1. sal.

Skjul teksten
 
 
search map