Feriebolig i Alba i Piemonte

Alba Village

 
Alba Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Alba Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Alba Village ligger i udkanten af Alba i rolige omgivelser. Der er ca. 2,5 kilometer til handelsstrøget og disse kan tilbagelægges i bil eller med bus. Der findes et busstoppested ved siden af parkeringspladsen med afgang ca. 1 gang i timen. Der er ca. 200 meter til nærmeste indkøbsmulighed.

Pool og andre faciliteter

På Alba Village findes reception, grillområde, vaskeri, legeplads og parkeringsplads. I den store have finder du svømmebassin (10 x 6 meter) samt lille børnebassin - brug af badehætte er obligatorisk og disse kan købes i receptionen - og tilhørende terrasse med parasoller og liggestole. Hvis du render ind i en regnvejrsdag eller bare har lyst til lidt ekstra forkælelse, så kan du mod et tillæg (som betales på stedet) benytte det flotte wellness-center, hvor du både finder tyrkisk bad, sauna, jacuzzi og loungeområde. Tennisbane, som kan benyttes mod betaling, ligger ca. 200 meter herfra. Om ønsket er det muligt at leje cykler og scooters. Ved indgangen til Alba Village ligger en bar, hvor man kan købe kaffe, is, kager og lette anretninger.

Læs mere om Alba Village

Del af en campingplads

Hvis du synes, at stedets svømmebassin er for lille, ligger den kommunale indendørs svømmehal ca. 150 meter fra Alba Village. For dem der er til massage og skønhedsbehandling, kan vi oplyse at det findes ca. 500 meter herfra. Bemærk desuden, at der ligger et campingområde på den anden side af svømmebassinet.

Pæne, enkle lejligheder med udeområde

Lejlighederne er pænt indrettede og råder alle over satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, aircondition, gratis internetopkobling samt balkon eller haveplads.

Lejlighederne på Alba Village

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser

er ca. 30 m² og består af ét rum med køkkenhjørne, spisebord, dobbeltseng og sofastol, som kan trækkes ud til en ekstra seng. Der er endvidere badeværelse med toilet og bruser samt egen have, men bemærk den er ikke møbleret.

Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser

er ca. 47 m² og er fordelt på to plan. I stueetagen finder man opholdsstue med køkkenhjørne og spisebord, samt natområde med sovesofa og/eller køjeseng, badeværelse med toilet og bruser. En vindeltrappe fører op til første sal, hvor der er et soveværelse med dobbeltseng samt balkon med bord og stole. Venligst bemærk at der ikke er dør mellem soveværelset og stuen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Alba Village

Læs personlige anmeldelser af Alba Village som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Alba Village. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Alba Village

Bedømmelse af Alba Village

Læs mere

Dækker absolut vores behov

Det er 4. gang vi benytter dette sted som base for vores virksomhed. Vi er vinimportører i Norge og besøger ofte Piemonte, som er vores hovedområde.
Stedet egner sig godt som base for forretningsvirksomhed. Det ligger i et stille og roligt område, godt med senge både i stueplan og på 1. sal. Godt at man selv kan lave morgenmad. Om sommeren benytter vi poolen.
Her kommer vi igen. Sidste besøg i forrige uge var der koldt om aftenen, men et velfungerende opvarmningssystem gjorde at det fungerede.

Læs mere

Ren afslapning

Vi har haft en super skøn ferie på Alba Village hvor service niveauet er højt.

Vi synes dog at det er meget tidligt at poolen lukker kl. 20, da aftentimerne også er varme og poolen kunne nydes.

Rengøringsniveau kunne godt være bedre, men alt i alt et dejligt sted, som vi regner med at skulle besøge igen.

Læs mere

Skønt område

Vi havde en god service i Alba Village og alle var meget venlige. Området er helt fantastik og muligheden for en eller to vinsmagninger på vingårde er i top.
Kunne sagtens finde på at komme en anden gang.

Læs mere

super sted

vi takker for en fantastisk dejlig ferie.super søde og hjælpsomme folk.
dejlig lejlighed, jeg kunne godt bruge den selvom jeg sidder i kørestol.
dørene var 70 cm bredde, så det passe fint.
min kone spurgte om de havde frimærker, det havde de ikke.
men det skulle vi ikke tænke på de hentede nogle i byen til os.
det er da service så det batter.
alt gik godt intet at klage over.
vi vil anbefalde jer til andrer

Læs mere

Bedømmelse af Alba Village

Godt og billigt sted at holde ferie hvis man er interesseret i vin i verdensklasse.

Læs mere
 
search map