Feriebolig i Alba i Piemonte

Alba Village

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Alba Village ligger i udkanten af Alba i rolige omgivelser. Der er ca. 2,5 kilometer til handelsstrøget og disse kan tilbagelægges i bil eller med bus. Der findes et busstoppested ved siden af parkeringspladsen med afgang ca. 1 gang i timen. Der er ca. 200 meter til nærmeste indkøbsmulighed.

Pool og andre faciliteter

På Alba Village findes reception, grillområde, vaskeri, legeplads og parkeringsplads. I den store have finder du svømmebassin (10 x 6 meter) samt lille børnebassin - brug af badehætte er obligatorisk og disse kan købes i receptionen - og tilhørende terrasse med parasoller og liggestole. Hvis du render ind i en regnvejrsdag eller bare har lyst til lidt ekstra forkælelse, så kan du mod et tillæg (som betales på stedet) benytte det flotte wellness-center, hvor du både finder tyrkisk bad, sauna, jacuzzi og loungeområde. Tennisbane, som kan benyttes mod betaling, ligger ca. 200 meter herfra. Om ønsket er det muligt at leje cykler og scooters. Ved indgangen til Alba Village ligger en bar, hvor man kan købe kaffe, is, kager og lette anretninger.

Læs mere om Alba Village

Del af en campingplads

Hvis du synes, at stedets svømmebassin er for lille, ligger den kommunale indendørs svømmehal ca. 150 meter fra Alba Village. For dem der er til massage og skønhedsbehandling, kan vi oplyse at det findes ca. 500 meter herfra. Bemærk desuden, at der ligger et campingområde på den anden side af svømmebassinet.

Pæne, enkle lejligheder med udeområde

Lejlighederne er pænt indrettede og råder alle over satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, aircondition, gratis internetopkobling samt balkon eller haveplads.

Lejlighederne på Alba Village

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser

er ca. 30 m² og består af ét rum med køkkenhjørne, spisebord, dobbeltseng og sofastol, som kan trækkes ud til en ekstra seng. Der er endvidere badeværelse med toilet og bruser samt egen have, men bemærk den er ikke møbleret.

Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser

er ca. 47 m² og er fordelt på to plan. I stueetagen finder man opholdsstue med køkkenhjørne og spisebord, samt natområde med sovesofa og/eller køjeseng, badeværelse med toilet og bruser. En vindeltrappe fører op til første sal, hvor der er et soveværelse med dobbeltseng samt balkon med bord og stole. Venligst bemærk at der ikke er dør mellem soveværelset og stuen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map