Feriebolig i Alagna Valsesia i Piemonte

Pietre Gemelle Resort

 
Pietre Gemelle Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Pietre Gemelle Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alagna Valsesia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pietre Gemelle Resort er nogle usædvanligt præsentable lejligheder i ægte alpemiljø. Det nybyggede kompleks respekterer til punkt og prikke den lokale byggeskik, og man får her således det bedste fra moderne komfort med faciliteter og gedigne materialer i træ og sten samt et historisk og autentisk udtryk. Byen Alagna Valsesia ligger blot små 2 km væk - enten i bil langs landevejen eller om sommeren til fods ad en gang/cykelsti, der snor sig langs med Sesia-floden.

Til skifolket

Der er som sagt ca. 2½ km hen til skiliften i centrum af Alagna. Pietre Gemelle Resort tilbyder sine gæster gratis shuttlebus til liften ud om morgenen og hjem igen om eftermiddagen efter en fast køreplan. Byens skilift går via mellemstationen Pianalunga helt op til Passo Salati, og forbinder således Alagna med andre byer ved Monte Rosa-bjergmassivet, deriblandt Gressoney og Champoluc i Aostadalen. Når man ankommer til Pianalunga, er man i 2.046 m.o.h., mens Passo Salati fører én helt op i 2.980 meters højde. Området er meget kendt for at være et Freeride Paradise (hvor man blandt andet står på ski uden for pisterne) og der er naturlivis også pister i alle sværhedsgrader, dog til den lidt mere øvede skiløber frem for begynderen og småbørnsfamilierne. Hvis man ønsker at stå off-piste, anbefales det altid at have en guide med. Hjemme på stedet er der naturligvis et veludstyret skidepot.

Læs mere om Pietre Gemelle Resort

Lokaliteten Pietre Gemelle

Stedet har taget navn efter to kæmpe klippestykker, som ligger ved siden af receptionen og giver stedet masser af karaktér. Når man ankommer fra parkeringspladsen, passerer man lige midt imellem dem. Fra Pietra Gemelle Resort er der ca. 500 m ind til den lille kirkeplads i Riva Valdobbia - her finder man et udskænkningssted, en slagter og et posthus. Alternativt kan man tage ind til Alagna Valsesia by (ca. 2 km), hvor man finder flere fornødenheder, og hvor Pietra Gemelle Resort har en rabataftale på 10% med to forskellige spisesteder, hvis man ikke selv ønsker at stå for tilberedelsen af aftenmåltidet hjemme i lejligheden. Stedet ligger i umiddelbar nærhed til vejen, som fører hen til Alagna by - vejen kan være lidt trafikeret i weekenderne og i den absolutte højsæson, men i begrænset omfang, da vejen ender blindt ved Alagna.

Fælles faciliteter og wellness-center

Indtil videre finder man her på stedet fælles parkeringsplads, reception med pejs og hyggekrog, et lille fællesvaskeri (mod betaling) og 14 lækre og velindrettede lejligheder. Om sommeren kan man også nyde et lille område med grill, en lille legeplads med gynger og legetårn til de mindste. Derudover er der planer om både garage, morgenmadssal og restaurant. Det er desuden muligt at låne både hårtørrer, strygejern og strygebræt i receptionen. Du har også mulighed for at bestille og tilbringe en rum tid i wellness-centret. Her finder du både jacuzzi, sauna, tyrkisk bad, eksfolierende behandlinger og farveterapi. Adgang til wellness er inkluderet i prisen, men man skal huske at bestille tid. Bemærk at der er minimumsophold på 7 dage, men intet krav om fast skiftedag - man kan således ankomme, når man vil og bo i fx 9 dage.

Bjergrige omgivelser

Stedet ligger ualmindeligt smukt omgivet af bjergmassivet Monte Rosa og Valsesia-dalens bratte bjergskråninger. Alle lejligheder, som er fordelt på fire forskellige ejendomme, har alle udsigt til Alperne.

Lejlighederne på Pietre Gemelle Resort

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser (med terrasse)

Der er kun 1 lejlighed af denne type. Den består af ét stort rum med store glaspartier, køkkenhjørne (med køleskab, 2/4 kogeplader og mikrobølgeovn), lcd sat-tv, mulighed for internet-opkobling via stik (mod tillæg), god dobbeltsovesofa, ekstra opredning (inkluderet i prisen) og et flot badeværelse med toilet og bruser. Der er desuden terrasse.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

Der er 7 lejligheder af denne type - hvoraf de fleste ligger i stueplan. De består af en opholdsstue med store glaspartier, køkkenhjørne (med køleskab, 2/4 kogeplader og mikrobølgeovn), lcd sat-tv, mulighed for internet-opkobling via stik (mod tillæg), god dobbeltsovesofa (inkluderet i prisen), samt et soveværelse med dobbeltseng og et flot badeværelse med toilet og bruser. I disse lejligheder er der en stor skydedør mellem de to rum, således at lejligheden faktisk kan laves om til én stor etværelseslejlighed. Disse lejligheder har ikke privat terrasse, men vender ud mod haven.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (med terrasse)

Der er 4 lejligheder af denne type - de er alle i to plan (1.+2. sal). De består af en opholdsstue med store glaspartier, køkkenhjørne (med køleskab, 2/4 kogeplader og mikrobølgeovn), lcd sat-tv, mulighed for internet-opkobling via stik (mod tillæg), god dobbeltsovesofa og ekstra opredning (inkluderet i prisen), samt et soveværelse ovenover med dobbeltseng og et flot badeværelse med toilet og bruser. Der er desuden terrasse.

Toværelseslejlighed med 6 sovepladser (med terrasse)

Der er 2 lejligheder af denne type - den ene ligger på 1. sal og den anden på 2. sal. De består af en stor opholdsstue med store glaspartier, køkkenhjørne (med køleskab, 2/4 kogeplader og mikrobølgeovn), lcd sat-tv, mulighed for internet-opkobling via stik (mod tillæg), to gode dobbeltsovesofaer (inkluderet i prisen), samt et soveværelse med dobbeltseng og et flot badeværelse med toilet og bruser. Der er desuden terrasse.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Pietre Gemelle Resort

Læs personlige anmeldelser af Pietre Gemelle Resort som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Pietre Gemelle Resort. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vandreferier

Savnede en del informaiton, f.eks. at man ved indkvartering kunne købe liftkort til reduceret pris., spurgte efter flerdagskort i liften og fik da fortalt, at man skulle få en blanket på P.Gemelle for at få det, tilbage til udgangspunktet.
Manglende kaffemaskiner. Lejligheden var meget pænt indrettet. god plads på toilet og bruser.
Venligt personale.

Læs mere
 
search map