Hotel i Alagna Valsesia i Piemonte

Hotel Cristallo

Udsigten fra hotellet mod Alagna by Reception Hotellets bar Sauna Udsigt til de grønklædte bjerge og den brusende flod
 
Hotel Cristallo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Cristallo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Piemonte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Cristallo har fået sine ydre rammer som en gave fra himlen: Grøntapetserede bjergskråninger, brusende floder og livsforlængende bjergluft gør hele forskellen. Og indvendig er hotellet som en delikatesse, som man ikke kan holde fingrene fra: En snert af luksus, behagelige farvesymfonier og tillokkende faciliteter, deriblandt wellness-center.

Gunstig beliggenhed i bjergrige omgivelser
Hotellet ligger tilpas isoleret helt oppe i Alperne ved bjergmassivet Monte Rosa og dog alligevel blot ca. to timers kørsel fra Malpensa lufthavn uden for Milano. Og ud over de mange lokale muligheder for en naturnær ferieform med sportsaktiviteter, bjergvandring, og kabelbanekørsel, så ligger hotellet midt i Alagna by, hvor der er en god håndfuld spisesteder og et lille handelsstrøg.

Læs mere om Hotel Cristallo

Hjerterum med mange faciliteter
Hotellet har en skøn fællesterrasse, der vender ud mod dalen og Sesia-floden. Af andre udendørs faciliteter er parkeringspladsen værd at nævne. Hotellet tilbyder nemlig gratis, privat parkering efter 'først-til-mølle'-princippet, som ikke kan forudbestilles, men der er ofte plads til alle. Alternativt er der gode, offentlige parkeringsmuligheder i byen (både gratis og mod betaling). Vender man blikket indad, så møder det receptionen, Titsch Lounge Bar, den stemningsfulde morgenmadsrestaurant (morgenmaden serveres som buffet) og elevatoren. Der er desuden wi-fi internet i nogle af fællesområderne.

Wellness-center Driade
Som en sjældenhed i dette område tilbyder Hotel Cristallo også et velindrettet spa-område. Her finder man både sauna og et lille træningscenter.

Ekstravagante værelser
En af hotellets mange styrker er, at man fornemmer, at man får umådeligt meget for pengene. Dette gælder også på de 19 værelser, som alle er særdeles rummelige og personligt indrettede i varme farver. Fra værelserne er der enten udsigt mod floden og dalen, hvor man kan falde i søvn til Sesia-flodens brusen - eller udsigt mod byen, hvor kan falde i søvn til kirkeklokkernes musikalske bimlen. Værelserne er fordelt på fire etager.

Værelserne på Hotel Cristallo

Dobbeltværelse Classic

Disse 12 værelser vender enten ud mod dalen/floden eller mod byen/pladsen. Enkelte af værelserne har en lille balkon (hvor der blot er plads til at stå - de er ikke møblerede). Alle værelserne er rummelige (på ca. 35 m²) og indrettede med minibar, værdiboks, lcd sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Aircondition er der salvsagt ikke brug for i disse luftlag. Farver og møblement varierer fra værelse til værelse og gør således hotellet mere personligt. Disse værelser har mulighed for en ekstra opredning.

Junior Suite

Disse 4 værelser er særdeles rummelige (på ca. 45 m²) og er opdelt i to afdelinger. Tre af dem har balkon og vender ud mod byen/pladsen, mens det sidste blot har vindue og vender ud mod dalen/floden. Alle værelserne er indrettede med minibar, værdiboks, lcd sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Aircondition er der salvsagt ikke brug for i disse luftlag. Farver og møblement varierer fra værelse til værelse og gør således hotellet mere personligt. Disse værelser har mulighed for op til to ekstra opredninger.

Suite med balkon

Disse 2 værelser er særdeles rummelige (på ca. 80 m²) og er fordelt i to niveauer. De har begge en lang balkon med kig til Alagnas tage og kirke. De er indrettede med minibar, værdiboks, stort lcd sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar. Aircondition er der salvsagt ikke brug for i disse luftlag. Farver og møblement varierer fra værelse til værelse og gør således hotellet mere personligt. Disse værelser er så rummelige, at de har mulighed for op til fire ekstra opredninger, da de består af et soveværelse med dobbeltseng, opholdsstue med mulighed for to opredninger og endelig hems med mulighed for endnu to opredninger. Her bor man altså nemt 6 personer, uden at bo klemt og trangt.

Skjul teksten
 
 
search map