Hotel i Acqui Terme i Piemonte

Hotel Roma Imperiale

 
Hotel Roma Imperiale er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Roma Imperiale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Acqui Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nyd den smukke og elegante indretning

Hotel Roma Imperiale tilbyder et smukt og elegant miljø, hvor antikviteter og moderne komfort mødes. I de forskellige værelser hænger kunst på væggene og ægte tæpper på gulvet. Sofaer og lænestole er placeret flere steder, hvor du kan slå dig ned og planlægge den næste udflugt eller bare puste ud efter en begivenhedsrig dag. Da hotellet er så smukt indrettet, holder man til tider forskellige events f.eks. bryllupper.

Tag et dyp i poolen

Det er ikke kun det indre, som er smukt, men også det udendørs område og villaen i sig selv. Du er nemlig omgivet af grønne områder, hvilket bidrager til den herlige atmosfære. I haven og ved siden af villaen finder du poolen, hvor du kan slappe af under solens varmende stråler. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, kan du aflægge et besøg i den såkaldte beauty-farm, hvor der tilbydes bio-sauna, dampbad, hydromassage og mulighed for at få massage og andre behandlinger (mod tillæg).

Læs mere om Hotel Roma Imperiale

Mad og vin i fokus

Der er både bar og restaurant på hotellet, så du behøver ikke at gå langt for at drikke og spise godt. Traditionelle retter baseret på lokale produkter står på menuen akkompagneret af gode, regionale vine. Stemningen er i top, når solen er gået ned og levende lys skaber en hyggelig atmosfære.

Skulle du alligevel have lyst til at prøve noget andet, hvilket du bør, når du er i Piemonte, kan du tage ind til byens centrum, hvor du har et godt udbud af alt muligt til ganen. Det nærmeste (enklere) spisested ligger kun ca. 350 meter væk sammen med et par barer. Kun ca. 850 meter fra hotellet finder du flere spisesteder. Selv rundt om i de nærliggende landsbyer og byer finder du guldklumper, der er værd at besøge.

Udforsk området

Acqui Termes centrum ligger som sagt ikke langt væk - på den anden side af floden ca. 1,6 km væk. Det tager ca. 5 minutter at køre dertil i bil, men du kan også låne cykel på hotellet (efter tilgængelighed). Den charmerende by Asti ligger ca. 45 km væk, og til det maleriske Alba er der ca 60 km. Alessandria ligger ca. 40 minutters kørsel, og der er masser af se og opleve på dagsudflugter.

Du bor godt

Der er kun 25 værelser på hotellet. Alle er i klassisk stil, men der er ikke to værelser, der er ens. Dobbeltværelserne er på ca. 19 kvm, og superior er på ca. 23 kvm. Juniorsuiten er mere rummelig og på ca. 38 kvm. Alle værelserne har faciliteter som aircondition, Sat-Tv, Wi-Fi, minibar, sikkerhedsboks, badeværesle medd bruser og hårtørrer. To enkeltsenge kan forekomme.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Roma Imperiale

Læs personlige anmeldelser af Hotel Roma Imperiale som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Roma Imperiale. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Roma Imperiale

Hyggeligt hotel

Fantastiske værelser, usædvanlig imødekommende og venligt personale, lækker morgenmad. Helt uhørt god service ved poolen ( ricardo er ham der står for poolen, og han er et kæmpe aktiv for hotellet)

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Roma Imperiale

Læs mere
 
search map