Hotel i Acqui Terme i Piemonte

Hotel Roma Imperiale

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Nyd den smukke og elegante indretning

Hotel Roma Imperiale tilbyder et smukt og elegant miljø, hvor antikviteter og moderne komfort mødes. I de forskellige værelser hænger kunst på væggene og ægte tæpper på gulvet. Sofaer og lænestole er placeret flere steder, hvor du kan slå dig ned og planlægge den næste udflugt eller bare puste ud efter en begivenhedsrig dag. Da hotellet er så smukt indrettet, holder man til tider forskellige events f.eks. bryllupper.

Tag et dyp i poolen

Det er ikke kun det indre, som er smukt, men også det udendørs område og villaen i sig selv. Du er nemlig omgivet af grønne områder, hvilket bidrager til den herlige atmosfære. I haven og ved siden af villaen finder du poolen, hvor du kan slappe af under solens varmende stråler. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, kan du aflægge et besøg i den såkaldte beauty-farm, hvor der tilbydes bio-sauna, dampbad, hydromassage og mulighed for at få massage og andre behandlinger (mod tillæg).

Læs mere om Hotel Roma Imperiale

Mad og vin i fokus

Der er både bar og restaurant på hotellet, så du behøver ikke at gå langt for at drikke og spise godt. Traditionelle retter baseret på lokale produkter står på menuen akkompagneret af gode, regionale vine. Stemningen er i top, når solen er gået ned og levende lys skaber en hyggelig atmosfære.

Skulle du alligevel have lyst til at prøve noget andet, hvilket du bør, når du er i Piemonte, kan du tage ind til byens centrum, hvor du har et godt udbud af alt muligt til ganen. Det nærmeste (enklere) spisested ligger kun ca. 350 meter væk sammen med et par barer. Kun ca. 850 meter fra hotellet finder du flere spisesteder. Selv rundt om i de nærliggende landsbyer og byer finder du guldklumper, der er værd at besøge.

Udforsk området

Acqui Termes centrum ligger som sagt ikke langt væk - på den anden side af floden ca. 1,6 km væk. Det tager ca. 5 minutter at køre dertil i bil, men du kan også låne cykel på hotellet (efter tilgængelighed). Den charmerende by Asti ligger ca. 45 km væk, og til det maleriske Alba er der ca 60 km. Alessandria ligger ca. 40 minutters kørsel, og der er masser af se og opleve på dagsudflugter.

Du bor godt

Der er kun 25 værelser på hotellet. Alle er i klassisk stil, men der er ikke to værelser, der er ens. Dobbeltværelserne er på ca. 19 kvm, og superior er på ca. 23 kvm. Juniorsuiten er mere rummelig og på ca. 38 kvm. Alle værelserne har faciliteter som aircondition, Sat-Tv, Wi-Fi, minibar, sikkerhedsboks, badeværesle medd bruser og hårtørrer. To enkeltsenge kan forekomme.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa del Borgo

Canelli, Piemonte

Villa Carolina Resort

Castelletto d'Orba, Piemonte

Moonfra

Antignano, Piemonte

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

search map