Agriturismo i Acqui Terme i Piemonte

Cascina Marcantonio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når du ankommer ti Cascina Marcantinio, - også selv om det er efter solnedgang, sådan som vi gjorde, så kan du stadig fornemme den fantastiske udsigt, som venter på dig, når du slår øjnene op efter en god nats søvn. Cascina Marcantonio ligger nemlig på et særlig godt udsigtssted, hvorfra vinmarkerne og bakkernes profil danner spændende mønstre, som på eventyrlig vis skifter nuancer, både når solen står op - men også når den går ned igen.

Fred, ro og behagelig gæstfrihed

På Cascina Marcantonio bor du i Monferrato området, som er en del af det velrenommerede Langhe Roero Monferrato vindistrikt, hvorfra de verdensberømte Barolo-vine stammer. Monferrato ligger samtidig midtvejs mellem Acqui Termes helbredende kurvand (prøv selv at drikke et glas af det 73 grader varme svovlvand) og Canellis 13 km underjordiske katedraler, hvor der er oplagret uanede mængder af god Spumante. Nyd de fortryllende kig over landskabet fra Cascina Marcantonio sammen med de fredelige omgivelser og den afslappende stemning. Guido og Andreas diskrete gæstfrihed rummer også på deres fælles lidenskab for madlavning, og Guido har også en passion for cykling, og er faktisk professionel cykelguide både her i området men også i andre bjergområder i Italien. Er du selv cykelentusiast, er der et stort udvalg af gode cykelruter lige uden for døren.

Læs mere om Cascina Marcantonio

Mad med traditioner

Andrea og Guido driver, ud over det hyggelige overnatningssted, også et traditionelt spisested, som adskiller sig fra de fleste i Langhe pga. den fabelagtige udsigt fra spisesalen. Da de renoverede den gamle lade, har de taget behørigt hensyn til, at gæsterne skal kunne nyde udsigten over de omkringliggende vinmarker. Derfor har de valgt installere nogle meget store glasvinduer, som gør, at du rent faktisk kan have svært ved at fornemme, om du sidder indendørs eller ude i naturen. Det kan være en stor fordel i sommersæsonen, og nok så behageligt i ydersæsonerne. Kokken har stor fokus på at lade gæsterne opleve de lokale traditioner, som er baseret på solid mad med input fra Liguriens kyst og Piemontes bagland. Uanset om du vælger fisk eller kød, vil det årstidsbestemte tilbehør næsten altid stamme fra gårdens marker. Det er bestemt også værd at smage på de lokale oste, der byder på intense og varierende smagsoplevelser. Husets vin er af egen produktion, men du kan også vælge at begynde dit måltid med den sprudlende Spumante fra Canelli og Asti og fortsætte med de robuste røde vine fra Cuneo provinsen.

En lille pool med storslået udsigt

Hvis du har lyst til en afslappende dag, kan vi anbefale poolen, hvor tiden nærmest går i stå, mens du kan nyde den flotte og panoramiske udsigt. I haven og på den dejlige solterrasse kan du også nyde et godt glas af husets egen vin, mens du ser frem til aftenens måltid. Hører du til de aktive, kan du også tage en dag på cykel, evt. i selskab med Guido. Eller kan du starte dagen med et frisk dukkert inden du tager på tur til nogen af de mange spændende udflugtsmål i nærheden. I Acqui Terme finder du et hyggelig bycentrum med både butikker og spisesteder, og det tager ikke mere end ca. 10 minutter at køre dertil (5 km).

Gode værelser

Guido og Andrea har indrettet 9 dejlige værelser i deres store hus. Værelserne er præget af de rustikke materialer fra dengang bygningen blev opført for snart to hundrede år siden, og er indrettet med stilrige linjer og med et særligt blik for komfort. På trods af, at de ikke hører til de mest luksuriøse værelser som findes i område, er de hyggelige og har et hjemligt præg. De har alle eget bad med toilet og bruser eller karbad. Værelserne har navn efter de ni hårdeste bakker for cyklister i området - og heldigvis kan du så selv vælge, om du vil opleve dem i bil eller på cykel sammen med Guido.

Lej hele gården til et større arrangement

Planlægger du at holde ferie eller at fejre en større begivenhed med venner eller familie, kan I med fordele leje hele gården og på den måde have det hele inkl. swimmingpool eksklusivt for jer selv. På den måde kan du kombinere det behagelige i at bo på hotel, med daglig rengøring, morgenmad og reception, med en eksklusiv brug af fællesområderne, samt den fordel at kunne afholde en evt. fest uden at skulle tænke på, om I generer andre gæster. En yderligere fordel vil være at have restauranten, hvor I bor, uden at skulle tage taxa eller køre selv.

Værelserne på Cascina Marcantonio

Dobbeltværelse

Pæne kvistværelser på ca. 17-19 m² med synlige loftsbjælker og lavtsiddende vinduer og queen size-seng på 160 x 190 cm. Værelserne har eget badeværelse.

Dobbeltværelse (deluxe)

Pæne, hvælvede værelser på ca. 19-23 m² med store vinduespartier og king size-seng på 200 x 200 cm. Værelserne har eget badeværelse. I forhold til standardværelserne er deluxe-værelserne altså større, ligger i stueplan eller på 1. sal og har mere design i indretningen.

Juniorsuite

Smukke og rummelige værelser på ca. 48 m² med store vinduespartier og king size-seng på 200 x 200 cm. Værelserne har en afdeling med stue og eget badeværelse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map