Hotel i Termoli i Molise

Locanda Alfieri

Luxory-værelse med havudsigt Receptionen og nogle af værelserne ligger i den gule bygning Der er en smuk Middelhavspromenade lige omkring hjørnet - ingen af værelserne har præcist denne udsigt Reception Morgenmadssal Standardværelse Standard tresengsværelse Luxory-værelse med havudsigt Badeværelse til Luxory-værelse
 
Locanda Alfieri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Locanda Alfieri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Termoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Locanda Alfieri deler rundhåndet ud af charme og originalitet. Og med sin beliggenhed i Termolis smørhul så får man ikke en mere central ferie i forhold til middelalderbykerne, restauranter, havnepromenade og sandstrand.

Inden for nær gåafstand finder man 7-8 spisesteder (2 af dem endda lige ved siden af) - og man kan desuden nemt gå til både den brede sandstrand og til havnen for heldagstur til Tremiti-øerne. Togstationen ligger blot ca. 400 m fra Locanda Alfieri og på hver sin side af den gamle bydel er der gode parkeringsmuligheder, fx på havnen. Som gæst på stedet får man udleveret en parkeringstilladelse, således at man kan parkere i gule båse, der ellers er reserveret til beboere (gælder kun 15/9-15/6).

Læs mere om Locanda Alfieri

Stedets 10 værelser ligger spredt i den gamle bydel (hvilket er definitionen på et diffust hotel som dette) - de fleste i hovedbygningen og ellers maks. 50 m fra receptionen, som også er det centrale punkt, hvor man finder morgenmadssal under hvælvede lofter i kælderetagen. Morgenmaden serveres dog udendørs, når det er godt vejr. Værelserne har enten havudsigt eller udsigt til middelalderbyens gader og stræder. De er alle meget fint restaurerede, og man har bevaret værelsernes originalitet med synlige stenmure, hvælvede lofter og arte povera-møbler i dele af indretningen.

Værelserne på Locanda Alfieri

Dobbeltværelse Standard med fransk altan

Disse 4 værelser har alle fransk altan, aircondition, minibar, lcd sat-tv, internet (enten wi-fi eller stik) og badeværelse med toilet og bruser.

Tresengsværelse Standard med fransk altan og havudsigt

Dette ene tresengsværelse har fransk altan med lidt havudsigt (det ligger i stueplan). Det har aircondition, minibar, lcd sat-tv, internet (enten wi-fi eller stik) og badeværelse med toilet og bruser.

Firesengsværelse Standard

Disse 2 værelser har hverken udeområde eller havudsigt. De er til gengæld rummelige og har begge aircondition, minibar, lcd sat-tv, internet (enten wi-fi eller stik) og badeværelse med toilet og bruser.

Dobbeltværelse Luxury med havudsigt

Disse 3 værelser har havudsigt og er alle af højere standard i forhold til standardværelserne. De har aircondition, minibar, lcd sat-tv, internet (enten wi-fi eller stik) og luksuriøst badeværelse med toilet og bruser. Der er ikke mulighed for ekstrasenge i disse værelser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Locanda Alfieri

Læs personlige anmeldelser af Locanda Alfieri som ligger i Molise. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Locanda Alfieri. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Locanda Alfieri

Læs mere

Bedømmelse af Locanda Alfieri

Læs mere
 
search map