Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

-

Mere information til din rejse til Molise

Molise - omgivet af naboregionerne Abruzzo mod nord, Apulien mod sydøst, Lazio mod vest, Campania mod syd og Adriaterhavet mod øst - er én af Italiens mindste regioner (kun Aostadalen er mindre) med sine 4.438 kvadratkilometer og sine kun 313,348  indbyggere, hvoraf omkring 50.000 af disse bor i regionshovedstaden Campobasso. Regionen er delt i to provinser, hvoraf den ene er opkaldt efter regionshovedstaden Campobasso, mens den anden er opkaldt efter provinshovedstaden Isernia.

Molise byder blandt andet på hjertevarm gæstfrihed, uspolerede strande, stolte og levende kulturtraditioner, en fremragende, rustik gastronomi, masser af soltimer og en fantastisk natur.

Sidstnævnte kan du blandt andet opleve i Matese-området, på grænsen til Campania-regionen, hvor du kan gå på opdagelse i de dybe skove i området og, hvis du er heldig, se bjørne, vildsvin, ørne og ulve - eller plukke lækre spisesvampe i bjergene om efteråret. Du bør også besøge den 44.000 hektar store nationalpark for Abruzzo, Lazio og Molise, som ligger i det nordvestlige hjørne af regionen. Parken, der er én af de ældste nationalparker i Italien, rummer blandt andet en tredjedel af alle botanisker sorter i Italien, samt 50 afmærkede vandrestier.

Når du trænger til at dase lidt med rigelige mængder af sol og havvand, kan du tage ud til nogle af Molises mange gode strande ved Adriaterhavskysten, blandt andet i Termoli, der ganske vist er en lille fisker- og badeby, men som regnes for regionens hovedby langs kysten. Ud over sine gode sandstrande har byen en borg fra 1200-tallet og en domkirke. Fra Termoli kan du vælge at besøge de smukke Tremiti-øer, der byder på uspoleret natur, krystalblåt havvand, mystiske grotter og stejle klippefremspring. Termoli har i øvrigt den eneste helårsrute til øerne med båd.

Og hvis du får lyst til at opleve nogle kulturelle seværdigheder, kan du besøge regionshovedstaden Campobasso, der blandt andet byder på et velholdt middealdercentrum, provinshovedstaden Isernia, der er kendt for sine kniplinger og historiske bygningsværker, eller bjerglandsbyen Agnone, der er verdenskendt for sin produktion af kirkeklokker. 

Få mere information til en ferie i Molise her

 
search map