Feriebolig i Marina di Montenero di Bisaccia i Molise

Hotel Strand

 
Hotel Strand er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Strand er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marina di Montenero di Bisaccia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Marina di Montenero di Bisaccia, sådan hedder stedet, hvor hotellet ligger. Du har Adriaterhavet lige uden for døren, og en sandstrand som strækker sig en smule mod nord. Blot 500 meter fra hotellet ligger der en lille lystbådehavn, men ellers byder området ikke på noget særligt, og her kommer du blot, for at slappe af under solens varme stråler.

Hvile eller aktivitet

Du bor som sagt lige ud til stranden, og hotellet har sin egen private afdeling, hvilket er en stor fordel for dig, som elsker at få sand mellem tæerne. Foretrækker du at bade i swimmingpoolen, så er det også muligt, og der er en afdeling selv for familiens yngste medlemmer. Har du lyst til lidt motion, kan du enten låne en cykel på hotellet, eller udfordre dit rejseselskab til en gang tennis eller en tur i kano. Der er også en sejl-skole i nærheen, og du kan tage med på sejlture i området, hvis du har lyst til det. Spørg i receptionen om de forskellige muligheder.

Læs mere om Hotel Strand

Hotellet har restaurant

Hotel Strand er et enkelt hotel, men der er dog en restaurant, som serverer traditionelle retter - gerne med fisk og skaldyr som tema. De store vinduespartier gør, at du kan nyde udsigten samtidig med maden, da restauranten vender ud mod stranden.

Opdag lidt mere af Italien

Nærmeste større by er San Salvo, som ligger ca. 6 km fra hotellet og der er ca. 12 km til det populære Vasto. I begge byerne finder du alt hvad du behøver, ligesom i Termoli, som også byder på en del historie. Mod syd har du Apulien med den dejlige lille kystby Vieste, og mod nord (ca. 160 km) finder du palmernes by San Benedetto del Tronto. Kører du derimod ind i landet i et par timer, kommer du til Abruzzo's nationalpark. Med andre ord er er flere muligheder for spændende oplevelser, hvis du sætter dig ind i bilen og kører nogle kilometer.

Værelse eller lejlighed

Der er 36 værelser på hotellet samt 12 lejligheder. Værelser kan rumme alt fra to til fire personer, og er med eller uden udsigt. De har alle aircondition, TV, telefon og badeværelse med bruser/kar. Bestiller du værelse, du kan tjekke ind ved middagstid. 12.00.

Skjul teksten
 
 
search map