Anmeldelser af Masseria Santa Lucia

 
Masseria Santa Lucia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Masseria Santa Lucia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Agnone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Masseria Santa Lucia

Læs personlige anmeldelser af Masseria Santa Lucia som ligger i Molise. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Masseria Santa Lucia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Roligt og fredfyldt med en herlig pool.

Rent og pænt da vi kom, fik til og med opgraderet værelset, men desværre blev det ikke rengjort i løbet af de fire nætter som vi boede der. Al mad var lokalt produceret men ganske sparsomt og pasta med hvide bønner som hovedret til middagen var ikke super populært. Værtinden var venlig men ikke interesseret i at tilbyde et alternativ da vi spurget.

Agnone som feriedestination

Masseria Santa Lucia
Rent og pænt

Ingen rengøring af værelset på fire nætter.
Gæstfrihed
Beliggenhed

For en børnefamilie er der ikke så mange muligheder i nærheden.
 
Selve indkvarteringen på Masseria Santa Lucia
Værelse Verde
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Virkelig langt ude på landet i fred og ro og smuk udsigt så langt øjet rækker

Dette er et sted for dem der foretrækker, at der absolut ikke er andre danske turister i mange mange hundrede kilometers omkreds ;-)

Her er fred og ro, mulighed for indkøb i lokale slagtere, bagere, grønthandlere og et par mindre supermarkeder ca. 15-20 minutters kørsel op af bjerget til den lokale by Agnone, hvor der også er få restauranter/cafeer og så ellers intet andet end smukke smukke bjerge og natur.

Vi boede her i 12 dage og mødte ingen danskere overhovedet, hverken på stedet eller på nogle af vores ture i området. Nogle få ikke-italienere, men ellers udelukkende lokale beboere eller italienere på besøg på landet fra f.eks. Rom.

Selve faciliteterne på stedet i vores lejlighed Nicola var over den skrabede standard der ellers ofte er på de italienske gårde, vi har stiftet bekendtskab med. Men stadig selvfølgelig noget primitivt og ikke de nyeste remedier og hårde hvidevarer (opvaskemaskinen virkede ikke - men vi valgte at leve med det og vaske op i hånden, er dog sikker på, at hvis vi havde nævnt det, så havde værterne nok prøvet at fikse den). God plads i lejligheden og nogenlunde veludstyret køkken (dog som altid selvfølgelig uden skarpe knive, spækbræt og gode store vinglas - men det ved man jo).

Der var en KÆMPE terrasse foran lejligheden med flere sidde-arrangementer. Den var fælles, men det var kun os der benyttede den i samtlige 12 dage. Poolen var rigtig dejlig og ren og der var altid plads i liggestole, som oftest havde vi også poolen helt for os selv.

Værtinden Emma var utrolig gæstfri og meget meget sød. Hun taler en lille smule engelsk, men forstår ikke helt så meget engelsk - men det lykkedes os da at kommunikere nogenlunde. Kan se der står i en anden anmeldelse, at der mangler et tørrestativ - det bad vi om - og fik det med det samme.

Kan se på andre anmeldelser her og på andre sider, at maden på gården roses meget. Det kan vi desværre ikke helt tilslutte os. Vi har rejst noget i Toscana og på gårde med helt fantastisk mad. Det var vores første tur til Molise-egnen og vi havde håbet på samme gode mad-oplevelse her (selvfølgelig med lokale forskelle) men der blev vi altså lidt skuffede. Når man bestiller mad på gården (som man kan gøre fra dag til dag) deltager man i aftenens måltid beståede af 4 retter (som man også gør de steder vi har besøgt i Toscana) og drikkevarer (vin, sodavand, vand). Men vi må så konstatere, at vi bare bedre kan lide Toscansk mad end Molise'sk mad. Der blev ikke kræset så meget for den god smag og lækkerhed, efter vores vurdering. Selvom værtinden jo stadig var utrolig sød, venlig og ville gøre alt for, at man havde det godt.

Alt efter ens temperament skal man vurdere om man er vild med fælles spisning med de andre gæster (hvor ingen i løbet af vores ophold og 4 middage) kunne tale engelsk. Når man bestiller middag, spiser man ved et stort bord i spisestuen sammen med de andre gæster, så der har man chancen for at øve sit italienske et par timer imens det står på ... eller være temmelig stille, som de andre italienske gæster ... Som sagt et temperament-spørgsmål om man synes det er et plus eller et minus ved stedet.

Vi valgte stedet fordi vi har haft gode oplevelser i bjergene i Toscana med gård og lækker mad og ro og "bare sidde at kigge ud på et bjerg". Men vi må indrømme, at vi denne gang nok var kommet lige lovligt langt væk fra al ting. Her var jo fred og ro og bjerge som vi drømte om - men 12 dage var nok i overkanten. Molise er ubeskriveligt smukt, nemt at køre rundt i bjergene og meget meget uturistet. Man kan nå kysten på ca. 1 time fra Agnone og der er dejlig strand - men jo lidt langt at køre mere end et par gange.

En anbefaling til andre vil være, at vi absolut kan anbefale både Masseria Santa Lucia og Agnone-området - men helt klart i en kortere periode - 1 uge vil være fint evt i kombi med 1 uge ude ved kysten (Termoli), hvor der er dejlig strand og skønt varmt vand.

En anbefaling til Masseria Santa Lucia vil være at afskaffe fællesspisning ved samme bord. Det er en akavet situation af sætte folk i, og det afslappende og hyggelige ved aftensmåltidet forsvinder lidt, desværre. Der er plads nok til at lave et par mindre borde, så man spiser samtidig, men ved hvert sit bord - det tror vi vil gøre det væsentligt hyggeligere for alle parter.

Men alt i alt en dejlig meget afslappende ferie - og den gode mad må vi så finde andre steder i Italien ;-)

Vi giver kun 3 stjerner i alt - og det er pga vores ikke indfriede forventninger til maden. Men det kan jo helt individuelt om man kan lide maden eller ej - så hvis det det var en vurdering uden mad ville vi give 4.

Agnone som feriedestination

Brug gerne de forslag til udflugter der ligger i lejligheden. Værtinden har beskrevet dem fint med vejbeskrivelser og henvisninger til restauranter undervejs. De skal tages ret bogstaveligt, da der faktisk ikke er andre spisemuligheder undervejs på udflugterne end de 2-3, der nævnes i beskrivelsen ;-)

Hvis vejret er dårligt med regn og torden i bjergene er det sandsynligvis fint ude ved kysten. Vi kørte en dag til hhv San Salvo og Termoli. Begge steder fine strande.

Agnone og Molise er så smukt og fortjener at blive besøgt af flere danskere. God vej dertil fra Rom, nemt at finde rundt. Som nævnt - lav gerne en kombi med bjergene og kysten ellers bliver det lige lovligt lokalt og langt ude på landet.Masseria Santa Lucia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Masseria Santa Lucia
Toværelseslejlighed Nicola med 2/4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Fantastisk indkvartering med en drømmeagtig beliggenhed

Det rigtige sted for dem, som søger afslapning på en strand uden forstyrrelser men også vil være tæt ved en forfriskende swimmingpool. Dertil kommer desuden de gratis goder i form af omgivelserne med udsigter til grønne landskabet og deri liggende landsbyer, der lokker dig til besøg. Freden og roen på ejendommen er også gratis. Ønsker du at opleve det regionale køkken, skal du blot give hobbykokken Emma besked, så hun vil give deres menu fra en god hukommelse, husets vin er desuden inkluderet i prisen.

Anbefaling til kommende gæster

Planlæg absolut en tur til den eventyragtige by Pietrabbondante og Bagnoli placeret mellem bjergene, og til den nærmeste by Agnone (6 km). Glem ikke at pakke en trøje, da vinden over bjergene kan være kølig.

Masseria Santa Lucia
Rent og pænt
Gæstfrihed

Den helhjertet varme er vidunderlig
Beliggenhed

Enestående
 
Selve indkvarteringen på Masseria Santa Lucia
Toværelseslejlighed Alessandra med 2/4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)

Frisk, ren, indbydende
Restaurant

Absolut anbefalelsesværdig
Internetadgang/Wi-Fi

WiFi når ikke til lejligheden, kun ved receptionen
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

Varmt værtsskab og smukke omgivelser.

Vi var i de bedste hænder hos signora Emma og hendes datter, Valentina. Især var Emmas aftensmad yderst vellavet, isen glemmer vi aldrig, så vi fik lov at få opskriften! Det føltes ligesom at være på besøg hos sin mormor. Gården ligger smukt mellem to bjergbyer, som kan skimtes nede fra gården.

Anbefaling til kommende gæster

Husk at tage op til Agnone og besøge det værksted, hvor man stadigvæk laver bronzekirkeklokker som i gamle dage.

Masseria Santa Lucia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Masseria Santa Lucia
Værelse Viola
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Ro og fred

Dejligt og roligt feriested. Rigtig god service. Sød og venlig værtinde. Spiser godt på stedet.
Lejlighed lys, ren og god plads. Mangler et tørrestativ

Anbefaling til kommende gæster

Kun få restauranter i Agnone. Borgo Antico kan varmt anbefales. Rigtig god mad og betjening.
Besøg byen Pietrabbondante og tag helt op på toppen ved korset og nyd den pragtfulde udsigt.

Masseria Santa Lucia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Masseria Santa Lucia
Toværelseslejlighed Nicola med 2/4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Elna med familie fra Helsingborg i Sverige boede på Masseria Santa Lucia i Agnone fra 7. til 11. juli 2012. Inden da boede de på Villa Geco i Vieste.

Vi har haft en vidunderlig tur til Italien. vi har rejst med dig i mange år og altid været lige så tilfredse. Vi sluttede af med fire dage hos Emma på Masseria Santa Lucia. Hvilken superkvinde. Hun gør det hele selv. Morgener og aftener dækkes der op på det lange bord, hvor alle gæster sidder og spiser hendes vidunderlige mad. Det var anderledes og meget hyggeligt. Så samlet set er vi meget tilfredse :)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Maria, Martin og lille datter fra Göteborg i Sverige boede på Masseria Santa Lucia i Agnone den 21.-23. juni 2012.

Vi var utrolig tilfredse med vores ophold på Masseria Santa Lucia! Stedet lå smukt mellem bakkerne og med ideel afstand (15 min) til den hyggelige bjerglandsby Agnone. Vi blev 2 nætter før vi tog videre mod østkysten, men vi kunne virkelig godt have boet der flere nætter. Værterne og de øvrige på gården mødte os med fantastisk service og vi følte os meget forkælede. Den absolut bedste del af opholdet var maden! Faktisk var det den bedste mad på vores to-ugers ferie i Italien. Vi anbefaler stedet 100%.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map