Agriturismo i Agnone i Molise

Masseria Santa Lucia

Udsigt til Molises indtagende bjerglandskab Fællesterrasse Det kyndige og dedikerede værtspar Grøntsagershave på Masseria Santa Lucia Indgangen til Valentina Indgangen til Celeste, Viola og Verde Indgangen til Alessandra Et af de pæne og velindrettede værelser
 
Masseria Santa Lucia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Masseria Santa Lucia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Agnone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mellem mark-, skov- og buskklædte bakker finder man Masseria Santa Lucia, dybt inde i det autentiske og ukendte Molise 400 m.o.h. Med usigt til fire omgivende bjergtindinger og byerne Agnone, Poggio San Nita, Pietra Abbondante og Caprecotto, ligger Santa Lucia på en blød bjergskråning en anelse over dalens bund og soler sig mellem deres 10 hektar bevokset af oliven- og valnøddetræer.

Autentisk og familiær syditaliensk gård

Der er tale om et mindre, rustikt og autentisk landsted, konstrueret omkring flere mindre bebyggelser. Bygningerne er forenet af præcise, nyanlagte stisystemer med i hjertet et indbydende svømmebassin, en smuk fællesterrasse udført i træ og en Taverna, hvor man mødes til fællesspisning ved langbordet under pergolaen. Fra grunden er der en vidunderlig udsigt til den omgivende natur, ligegyldig hvor blikket vælger at vandre.

Læs mere om Masseria Santa Lucia

Fællesområderne

Fællesområderne er indrettet med en blanding af moderne udemøbler og parasoller samt nogle levn fra den flaskegrønne plastikæra. På den store fællesterrasse er der desuden bordtennisbord og til højre derfor findes en lille legeplads til de mindste. Poolen, der måler 5 x 10 meter (med en dybde der går fra 130-280) er udstyret med en vippe, og ved poolkanten finder man liggestole under parasoller. Her er desuden udendørsbad. Hele poolområdet er indhegnet, hvilket gør stedet velegnet også for småbørnsfamilier.

Køkkenhaven

Nedenfor bebyggelserne ligger familiens egen køkkenhave, som mere eller mindre gør dem selvforsynende, og som gæst på gården er man velkommen til bare at tage for sig af alle de lækre afgrøder under sit besøg, ligesom man er mere end velkommen til at deltage i høsten af valnødderne (oktober måned) og oliventræerne (november måned), såfremt det har interesse.

Modtagelsen

Men én ting er de fine faciliteter på stedet, en anden er den varme og familiære modtagelse, som man får her. Familien Galasso’s overhoveder bor selv i en mindre lejlighed på ejendommen og sørger for at fremtrylle de måltider, som tilbydes som fællesspisning ved langbord (mod betaling). Skinner solen foregår spisningen ude foran Taverna’en og ellers inden døre. Faderen bearbejder jorden og moderen forarbejder afgrøderne. Det er således muligt at kigge husmoderen over skulderen, da hun med tiden har forstået hvor interessant udefrakommende finder hendes hjemmelavede pastaproduktion, likørproduktion, brødbagning, mm. Den middag, som tilbydes på gården, vil altid variere og altid være baseret på årstidens muligheder samt deres egen olie og vin.

Som gæst på Masseria Santa Lucia skal man bare spørge, og så vil værtsfamilien gøre alt, hvad der står i deres magt for at imødekomme henvendelserne med et svar eller en løsning. Der er udarbejdet et unikt materiale omkring vandreture og udflugtsmål i området, ligesom gården har en informationsrig velkomstmappe liggende i Taverna’en til alles fri afbenyttelse. Det italiensktalende værtspar er vant til engelsktalende gæster fra hele verden - og ellers mestrer deres voksne børn både engelsk og fransk.

Her er naturligvis parkeringsplads til fælle afbenyttelse med plads til alle gårdens gæster. Endvidere er der et par mountainbikes til gæsternes rådighed, samt internet ved Taverna’en.

Indlogeringen

Det er muligt at bo i værelser eller lejligheder på gården, som alle er indrettede med respekt for den oprindelige byggestil og den landlige kultur samt gjort personlige via nogle få men gennemførte detaljer i konstruktion som indretning. Eksempelvis er der udført sengegavle af gamle antikke døre, gamle jernredskaber er bukket om til bøjeanordninger og antikke blonder er lavet til kunstværker på væggene. Endelig er der taget højde for at badeforhæng er en pest, så alle brusenicherne er udført i hård kabine.

Værelserne ligger i to forskellige bygninger, der dog har det til fælles, at de ligger nærmest poolen. Lejlighederne ligger ligeledes spredt over flere bygninger.

Lejlighederne på Masseria Santa Lucia

Værelse Viola

Værelset er beliggende ved siden af Verde i gavlen af bygningen og adskiller sig ved, at der kun er 20 m² og derfor ikke er plads til ekstra opredninger.

Værelse Verde

Værelset er beliggende i en lav bygning øverst på ejendommen ud til en lille lukket vej. Med sine 25 m² er værelset smukt indrettet med dobbeltseng, fjernsyn, skabsplads og badeværelse med toilet, bruseniche og hårtørrer. Det er muligt med en til to ekstra opredninger i værelset.

Værelse Valentina

Værelset er beliggende neden for poolen, men på samme niveau som poolen. Det er egentlig to soveværelser, der er adskilt af en lille gang, hvor man også finder fælles badeværelse med toilet, bruseniche og hårtørrer og råder over ca. 30 m² i alt. Det ene værelse har gode køjesenge i fuld størrelse og udsigt til Agnone, mens det andet værelset har dobbeltseng og fjernsyn. Det særlige ved disse værelser er, at de desuden kan forbindes til lejligheden Alessandra via en intern dør, hvorved man får en lejlighed med tre soveværelser og to badeværelser.

Toværelseslejlighed Celeste med 2/4 sovepladser

Denne lejlighed er beliggende modsat værelset Viola og nabo til værelset Verde i den øverste af gårdens bygninger ud mod den lille lukkede vej oven for poolen. Det er en handikapvenlig lejlighed på ca. 35 m², der er indrettet med køkken-alrum med komfur med 4 blus, spiseplads, dobbeltsovesofa og fjernsyn. Desuden har lejligheden soveværelse med separat indgang og badeværelse med toilet, bruseniche og hårtørrer.

Toværelseslejlighed Nicola med 2/4 sovepladser

Denne lejlighed er beliggende ud mod den store fællesterrasse og har således mulighed for at sidde ude lige ved døren. Man kommer ind i et rummeligt flisebelagt køkken-alrum på ca. 30 m² med stort, veludstyret køkken, der er adskilt fra opholdsrummet af en bar med barstole. I køkkenet er der godt komfur med ovn samt opvaskemaskine. Her er desuden spiseplads, lcd-tv og dobbeltsovesofa. Der er et soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet, bruseniche og hårtørrer.

Toværelseslejlighed Alessandra med 2/4 sovepladser

Denne lejlighed er beliggende ved siden af Nicola ved siden af den store fællesterrasse. Foran døren er der overdækket terrasse med mulighed for at spise ude. Entreen og opholdsrummet er i åben forbindelse med køkkenet, dog adskilt af nogle få trins etageforskel. Opholdsrummet er indrettet omkring en åben pejs med dobbeltsovesofa og sofahjørne samt fjernsyn og er på ca. 28 m². Herfra kommer man ind i køkkendelen, som gemmer sig bag en stor skabslåge, således at man kan lukke af til opvasken. Køkkenet har kun to kogeblus. I samme plan finder man badeværelse med toilet, bruseniche og hårtørrer. Via en trappe, der leder op til 1. sal finder man lejlighedens soveværelse, der er indrette med dobbeltseng. Det er fra dette niveau at man kan åbne en intern dør og således få adgang til værelserne Valentina.

Skjul teksten
 
 
search map