Anmeldelser af B&B Borgo San Pietro

B&B San Pietro ligger i en ejendom ved siden af kirken
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af B&B Borgo San Pietro

Læs personlige anmeldelser af B&B Borgo San Pietro som ligger i Molise. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Borgo San Pietro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

En perle

En hyggelig bjergby ved siden af de sædvanlige feriesteder i Italien.

Agnone som feriedestination

Vi overnattede kun en nat og så kun en lille del af byen og området. Men det lykkedes os at finde et rigtig godt spisested kaldet Locanda Mammi som vi virkelig kan anbefale.

B&B Borgo San Pietro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på B&B Borgo San Pietro
Værelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Charmerende ophold med fantastisk udsigt

Vi fik et dejlig lyst og rummeligt værelse med lille altan og enestående udsigt (tilsvarende kunne terrassen på taget byde på samme muligheder). Byen byder ikke på så mange spisemuligheder, men den anbefalede restaurant var udmærket. Morgenmaden, der blev indtaget på byens torv i den gamle bydel, var en oplevelse i sig selv. Den lille by (hvor vi venligt blev hilst på af alle på vores vej), lever sit eget stilfærdige liv, som man herfra kunne sidde og følge. Så glemmer man, at morgenmaden kun består af tørre toastbrød og en croissant :-)
Sød og venlig betjening (på engelsk) ved ankomsten.

Anbefaling til kommende gæster

Vi fik ved ankomsten udleveret en mappe med 9 turforslag. En meget fin service, som vi benyttede os meget af. Derfor var det heller ikke en ulykke, at byens "turistkontor" på intet tidspunkt havde åbent, de 5 dage, vi var i byen.

B&B Borgo San Pietro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på B&B Borgo San Pietro
Værelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Der er kun netadgang via kabel, så den kan kun anvendes, hvis man har en laptop med
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map