Hotel i Agnone i Molise

B&B Borgo San Pietro

B&B San Pietro ligger i en ejendom ved siden af kirken
 
B&B Borgo San Pietro er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Borgo San Pietro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Agnone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fra B&B Borgo San Pietro er der udsigt til den store, åbne, grønne dal til den ene side - og til den anden side begynder den uimodståelige bjerglandsby Agnone, hvor du finder et af de bedste eksempler på det ægte Italien.

Milevidt fra larmende elementer

Værelserne ligger i den historiske ejendom Belvedere, som skylder sit navn til den betagende landskabsudsigt - du føler nærmest, at du kan se det meste af Molise. Her er du langt fra larmende motorveje og andet akustisk utyske - eneste lydmæssige tilkendegivelse er kirkeklokkernes bimlen fra middelalderkirken, som er nærmeste nabo.

Læs mere om B&B Borgo San Pietro

Tagterrasse og fællesområder

Ud over de charmerende tre værelser er der adgang til en panoramisk tagterrasse med møbler. Herfra er der selvsagt et besættende vue ud over grønheden i Molises bjergrige region. På selve B&B'en er der ikke andre fællesområder derudover - men på ejernes landsted Masseria Santa Lucia, som ligger ca. 7 km væk, har gæster fuld adgang til swimmingpool og den skønne have. Desuden kan man mod tillæg indtage værtindens indbydende frembringelser ved langbord om aftenen på stedets taverna.

Morgenmad og aftensmad

Morgenmaden indtages på en kaffebar i nærheden (ca. 150 m) ved navn Caffé Letterario. Her venter der ikke en overdådig dansk brunch, men en klassisk italiensk morgenmad bestående af cappuccino, juice og croissant. Man kan bestille aftensmåltid på ejerens agriturismo Masseria Santa Lucia (ca,. 7 km herfra).

Værelserne på B&B Borgo San Pietro

Værelse

De tre værelser ligger henholdsvis i stueplan, på 1. og 2 .sal. De er charmerende indrettede med lokale antikviteter og har alle en fin landskabsudsigt. Værelserne har lcd-tv (med italienske kanaler), internet (ADSL) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Der er mulighed for en ekstra opredning.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af B&B Borgo San Pietro

Læs personlige anmeldelser af B&B Borgo San Pietro som ligger i Molise. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Borgo San Pietro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra B&B Borgo San Pietro

En perle

En hyggelig bjergby ved siden af de sædvanlige feriesteder i Italien.

Læs mere

Charmerende ophold med fantastisk udsigt

Vi fik et dejlig lyst og rummeligt værelse med lille altan og enestående udsigt (tilsvarende kunne terrassen på taget byde på samme muligheder). Byen byder ikke på så mange spisemuligheder, men den anbefalede restaurant var udmærket. Morgenmaden, der blev indtaget på byens torv i den gamle bydel, var en oplevelse i sig selv. Den lille by (hvor vi venligt blev hilst på af alle på vores vej), lever sit eget stilfærdige liv, som man herfra kunne sidde og følge. Så glemmer man, at morgenmaden kun består af tørre toastbrød og en croissant :-)
Sød og venlig betjening (på engelsk) ved ankomsten.

Læs mere
 
search map