Hotel i Agnone i Molise

B&B Borgo San Pietro

B&B San Pietro ligger i en ejendom ved siden af kirken
 
B&B Borgo San Pietro er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Borgo San Pietro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Agnone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fra B&B Borgo San Pietro er der udsigt til den store, åbne, grønne dal til den ene side - og til den anden side begynder den uimodståelige bjerglandsby Agnone, hvor du finder et af de bedste eksempler på det ægte Italien.

Milevidt fra larmende elementer

Værelserne ligger i den historiske ejendom Belvedere, som skylder sit navn til den betagende landskabsudsigt - du føler nærmest, at du kan se det meste af Molise. Her er du langt fra larmende motorveje og andet akustisk utyske - eneste lydmæssige tilkendegivelse er kirkeklokkernes bimlen fra middelalderkirken, som er nærmeste nabo.

Læs mere om B&B Borgo San Pietro

Tagterrasse og fællesområder

Ud over de charmerende tre værelser er der adgang til en panoramisk tagterrasse med møbler. Herfra er der selvsagt et besættende vue ud over grønheden i Molises bjergrige region. På selve B&B'en er der ikke andre fællesområder derudover - men på ejernes landsted Masseria Santa Lucia, som ligger ca. 7 km væk, har gæster fuld adgang til swimmingpool og den skønne have. Desuden kan man mod tillæg indtage værtindens indbydende frembringelser ved langbord om aftenen på stedets taverna.

Morgenmad og aftensmad

Morgenmaden indtages på en kaffebar i nærheden (ca. 150 m) ved navn Caffé Letterario. Her venter der ikke en overdådig dansk brunch, men en klassisk italiensk morgenmad bestående af cappuccino, juice og croissant. Man kan bestille aftensmåltid på ejerens agriturismo Masseria Santa Lucia (ca,. 7 km herfra).

Værelserne på B&B Borgo San Pietro

Værelse

De tre værelser ligger henholdsvis i stueplan, på 1. og 2 .sal. De er charmerende indrettede med lokale antikviteter og har alle en fin landskabsudsigt. Værelserne har lcd-tv (med italienske kanaler), internet (ADSL) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Der er mulighed for en ekstra opredning.

Skjul teksten
 
 
search map