Agriturismo i Urbino i Marche

Villa Ca' Bellaria

 
Villa Ca' Bellaria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Ca' Bellaria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Urbino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i det fortryllende bakkelandskab uden for middelalderbyen Urbino ligger det skønne landsted Villa Ca’ Bellaria. Beliggenheden på en bakke hele 447 m.o.h. sikrer en dejlig, frisk brise. Dette smukke stenhus fra 1800-tallet har for nylig gennemgået en nænsom restaurering af familien Mezzolani som i respekt for husets oprindelige udtryk har tænkt på selv den mindste detalje både inde som ude.

Resultatet er blevet et vidunderligt og roligt sted, hvor naturelskere vil føle sig hjemme. Der er cirka 10 km til middelalderbyen Urbino, og Adriaterhavsstrandene ligger ca. 40-60 km herfra, mens den nærmeste landsby - Gallo di Etriano - ligger ca. 2,5 km fra huset. Udendørsområderne byder bl.a. på en flot pool med liggestole og parasoller og en stor, dejlig have, så der er god plads til alle. Stedet har desuden en bar, morgenmadsrestaurant og parkeringsområde.

Læs mere om Villa Ca' Bellaria

Møblementet i villaen består delvis af antikke møbler, gamle fund og kunstværker. Værelserne - her er både standard-dobbeltværelser og juniorsuites - er stilfuldt indrettede. De råder over aircondition-/varmeanlæg, minibar, hårtørrer, tv og telefon.

Alle værelser har panoramisk udsigt, og en af juniorsuiterne har egen balkon, mens de resterende værelser kan benytte en større fælles balkon.

Skjul teksten
 
 
search map