Anmeldelser af Urbino Resort

 
Urbino Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Urbino Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Urbino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Urbino Resort

Læs personlige anmeldelser af Urbino Resort som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Urbino Resort. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Stina og rejsefælle fra Nivå boede på Urbino Resort i Urbino fra d. 23. til d. 30. juli 2012.

Vi havde en dejlig ferie på Urbino Resort. Stedet ligger naturskønt og fredeligt. Fint værelse, desværre lidt varmt om natten. Det hele er meget gennemført i stilen.
Der bliver lagt op til ”zen” stemning på stedet, som dog kan ødelægges af meget larmende børn. Pool-område og have er for småt til at
rumme flere støjende og vilde børn. Der er gratis trådløst internet i fællesområdet, man skal bare spørge efter en kode. Ligeledes kan man komme ud af det indhegnede område med sit kort, dog kun af bag–lågen. Der er en dejlig løbesti langs floden. I det hele taget er informationsniveauet meget lavt, man skal spørge ind til det hele.
Morgenmaden er OK med restauranten på stedet er dyr i forhold til kvaliteten. Der produceres til gengæld dejlig vin til rimelige priser. Michelin- restauranten er lukket, og der er ikke mange steder at spise i området med mindre man vil spise pizza eller pasta. De gode restauranter ligger i Urbino eller Pesaro. Det tager ca. en halv time at køre til Pesaro, hvor stranden også er udmærket. Der er 8 km til Urbino.

Vi købte bogen ”Le Marche” af Peter Greene, som kan anbefales. Her er gode tur- forslag og baggrundsstof. Vi så paladset i Urbino, Grotterne i Frasassi, (vær opmærksom på at finde parkeringspladsen hvorfra bussen går til grotterne. Hvis man kommer fra den gale side er den nem at overse). Begge steder en oplevelse. Pesaro er en hyggelig by med strandpromenade og gode butikker. Bl. a ligger der et stort indkøbscenter med gratis parkering til venstre side inden man kommer ind til byen Ellers har vi kørt flere ture og set på skøn natur og små middelalderbyer. Dejligt område med færre turister end i Toscana.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Poul Erik og rejsefælle fra Randers Sø boede på Urbino Resort i Urbino fra d. 7. til d. 14. juli 2012.

Marche regionen er hvad angår landskab, gamle charmerende byer og alt det andet vi skandinaver elsker ved Italien fuldt på højde med Toscana og Umbrien - blot med lavere priser og færre turister - kan virkelig anbefales! Urbino Resort var et rigtig dejligt feriested med ro og fred og skønhed.
Eneste skønhedsplet var, at de præsenterede os for en regning for opholdet, selvom det var betalt forinden og vi havde afleveret voucheren ved ankomst. Misforståelsen blev dog opklaret i løbet af 5 minutter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map