Agriturismo i Urbino i Marche

Urbino Resort

Beauty Centret Værelse Værelse Værelse
 
Urbino Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Urbino Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Urbino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Få kilometer fra den smukke renæssanceby Urbino ligger en af Marche-regionens nøgler til den ultimative ferie: her er feriestedet for dem, der sætter pris på lys og stilfuld indretning samt strømlinet detaljerigdom. Urbino Resort ligger omgivet af et 360 hektar stort økologisk landbrug og der hviler en landlig ro over stedet, der iøvrigt har en fabelagtig udsigt over vinmarker og smukke bløde bakker så langt øjet rækker.

Resort med egen kirke

Urbino Resort er oprindeligt en samling gamle forpagterboliger fra 1700-tallet, der engang husede de familier, der arbejdede på gården. Den dag i dag er ydermurene intakte, trods den ellers gennemgribende, men nænsomme restaurering. Grunden huser også stedets oprindelige kirke SS. Giacomo e Filippo dei Forquini, der stadig er i brug og hvor der hver søndag afholder søndagsgudstjeneste, således som det er blevet gjort i århundrede.

Læs mere om Urbino Resort

Forkæl dig selv i Beauty centret

Stedets faciliteter spænder vidt; Midt i resortet ligger det helt nyopførte Beauty Centre, hvor man kan lade sig forkæle med alskens behandlinger - mod betaling af et tillæg - som fx tyrkisk bad, hydromassage, relax zone og sauna.

Morgenmad med økologisk toner

I hovedbygningen ved receptionen ligger der en mindre bar samt en morgenmadsrestaurant, hvor dele af morgenmaden er af egen økologiske produktion. Her er ikke restaurant, men der ligger et pizzeria kun en kilometer herfra og i den nærliggende landsby Rio Salso (ca. 2,5 km) ligger der også et par rigtig gode spisesteder.

Flotte værelser

Værelserne ligger både i hovedbygningen og i de andre mindre huse, der er beliggende rundt på grunden. De er alle forskellige i indretning og udformning, men rummer alle minibar, hårtørrer, telefon, satellit-tv og airconditionanlæg. Nogle værelser har brus, men andre istedet har elegante badekar. Det er ikke muligt med ekstra opredninger i værelserne.

Skjul teksten
 
 
search map