Agriturismo i Urbino i Marche

Tenuta Santi Giacomo e Filippo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Med naturen som din nabo

På gården, som har 360 hektar mark, og som ligger nær den smukke by Urbino, har man tænkt på det hele, hvilket betyder, at du ganske enkelt kan koble helt af og glemme alle bekymringer. Udover alle de fornødne bekvemmeligheder har du her en dejlig beliggenhed med vinmarker, olivenlunde skove og søer, som du kan udforske enten på gåben eller på to hjul. Du har med andre ord et godt udgangspunkt for at besøge flere af regionens historiske steder og maleriske byer. Hvis du længes efter vand og hav, efter følelsen af sand mellem tæerne og efter at sætte tænderne i fisk og skaldyr, kan du hurtigt køre ud til Adriaterhavet og Pescara på Ca 40 minutter i bil. På denne måde får du en perfekt kombination af natur, kultur, sol og badning.

En gård med rødder i middelalderen

Det har taget ti år at renovere Tenuta Santi Giacomo e Filippo, da det skulle gøres varsomt, men resultatet er så også blevet fantastisk. På den store grund står der stadig flere gamle porthuse tilbage, som i middelalderen havde som funktion at vogte byen Urbino mod eventuelle farer, men også for at holde styr på landarbejderne. Og det er netop disse huse, som i dag er gårdens logo. Selve pladsen har en lang historie, og renæssancemaleren Raffaello Sanzio da Urbino's farmor, Isabecta De Lominis, ejede noget jord her. Det siges, at kunstneren selv kom her sammen med sin mæcen, Duca di Montefeltro, for at tilbringe tid i sin jagthytte. Og man forstår dem, fordi det er i sandhed et sted for hvile og rekreation.

Et lille stykke historie

Navnet Tenuta Santi Giacomo e Filippo stammer fra en 1300-tals kirke, der stadig ligger på stedet. Kirken har en lang og interessant historie, men det sjove er, at den stadig i dag er åben for offentligheden hver søndag, hvor der afholdes gudstjeneste. Går du med ægteskab i tankerne, har du her en fantastisk mulighed, da man sagtens kan blive gift i denne fine lille stenkirke.

Læs mere om Tenuta Santi Giacomo e Filippo

Morgenmaden serveres i præstegården

Lige ind til kirken l'Abbazia ligger den forhenværende præstegård. I det smukke rum med stengulv og hvide træbjælker serveres morgenmad hver dag mellem kl. 07:30 og 10:00, og på bordet står der friske croissanter, nybagt brød, lokal marmelader, yoghurter, kød og frugt. Derudover er der kaffe, te og juice. Ønsker du glutenfri mad, så er dette muligt, men sig gerne til i god tid - ligeså med vegetariske alternativer.

...og restauranten har et godt ry

Det er ikke bare morgenmad, der serveres på gården, men også andre måltider. Restauranten der hedder Urbino dei Laghi, som står angivet på listen i Pizzerie d'Italia af Gambero Rosso. Man laver selv brødet og pastaen her under ledelse af køkkenchefens vågne øje. Han sørger også for, at alle råvarer udvælges nøje, og at produkterne er af højeste kvalitet. Opskrifterne, som anvendes, stammer fra både Marche og Romagna, og olivenolien, som har en afgørende rolle at spille i italiensk madlavning, er selvfølgelig også produceret på gården. Restauranten serverer desuden gourmetpizzaer, lavet på den traditionelle facon i træovn. Sammen med al den gode mad kan du bestille vin og øl fra en lang liste med forskellige lokale producenter. Du kan også vælge en af gårdens egne vine (både rød og hvid).

Herlig udendørspool og wellness

Til gården hører en dejlig udendørspool, som er bygget i tre niveauer. På den øverste har du solterrassen, hvor der er parasoller og solstole. Hvis du føler for noget forfriskende at væde ganen med, kan du bestille lækre cocktails og andre drikkevarer samt snacks i baren. Husk, at du ved poolen ikke kan bruge håndklædet fra værelset, men skal låne et andet ved poolen, hvis du ikke selv har et ekstra med. Specielt for dig, som rejser uden for sæsonen, er der også en indendørspool, hvor gården har en spa-afdeling, som ligger i den gamle stald. Udover hydromassagepool er her sauna, tykisk bad, Kneipp- og følelsesbad. Massage og andre behandlinger bestiller du på stedet. Eftersom åbningstiderne varierer alt efter ugedagen, anbefales det, at du forhører dig i receptionen omkring tiderne.

En gård, som tænker biologisk

Gården kan prale af tolv hektar vinmarker dyrket med økologiske/biologiske metoder og har gjort det i over 20 år. I dag produceres hvide druer som Bianchello, Verdicchio, Incroco Bruni 54, Sauvignon og Chardonnay - og røde som Sangiovese, Montepulciano, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah og Petit Verdot. Ud over sin mange vinstokke har gården omkring 400 oliventræer, så de kan producere deres egen biologiske olivenolie, og hjemmelavet honning er selvfølgelig også et must.

Et besøg i kantinen og vinsmagning

Hvis du har lyst kan du deltage i en af de vinsmagninger, der foregår i kantinen, og turen varer Ca 2 timer. Der er en dejlig vinshop, så du kan købe de gode "druer" med hjem og nogle andre små delikatesser. Er du interesseret i madlavning, kan du nu benytte lejligheden til at få privatundervisning, hvor du vil lære et par huskneb og autentiske opskrifter. Igen er det vigtigt, at du giver lyd i forvejen, så du ikke risikerer, at alle pladser pludselig er taget.

Tag på skønne gå- og cykelture, eller tag ud på hesteryg

Da du bor i et landligt område, kan du tage på lange, dejlige gåtur fra gården og udforske de skønne omgivelser til fods. Hvis du synes bedre om at se dig om på to hjul, er dette også muligt, og har du ikke din egen cykel med, kan du leje en på stedet. Du kan vælge at leje den i en time, en halv eller en hel dag ad gangen. Der er en god trekking-"fører", du kan følge, og receptionen har kort m.m. Ellers er det bare om at give sig ud på egen hånd, op og ned ad det bakkede landskab. Noget, der især er værdsat, er, at Tenuta Santi Giacomo e Filippo har egen stald, som du kan besøge, og der er en rideskole, hvor de har undervisning for alle aldre og niveauer inden for ridning. Der er arrangeret forskellige events for børn fra 6 til 10 år. Bagefter kan du samle familien på en picnic ved vinmarkerne eller floden. Den dejlige "madpakke" er bikset sammen af kokken selv og er inklusiv drikkevarer. En dejlig måde at tilbringe dagen på. Som sagt kan du vælge at gøre tingene på egen hånd, eller du kan spørge receptionen om de forskellige udflugter, som gården arrangerer. Om ikke andet for at få gode tips og råd om, hvad du kan tage ud at se og gøre. Glem ikke, at du har seværdigheder som San Marino kun omkring 38 km væk.

Et dejligt ophold med flere faciliteter

Du kan vælge mellem værelser i forskellige kategorier samt lejligheder. De er alle meget hyggeligt indrettede i country-stil med lyse farvekonstellationer. De forskellige kategorier ligger fordelt i forskellige bygninger på grunden. De fleste huse er i to etager og er omgivet af en dejlig have og smuk natur. Vaskeservice finder du på stedet. Hvis der bliver behov for børnepasning eller specielle børnemenuer, så sig til i receptionen. Ligeså med morgenmad på værelset, som kan fås mod betaling.

Læs om lejlighederne på Tenuta Santi Giacomo e Filippo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Tenuta Santi Giacomo e Filippo

Læs personlige anmeldelser af Tenuta Santi Giacomo e Filippo som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Tenuta Santi Giacomo e Filippo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Tenuta Santi Giacomo e Filippo

Top lækkert og super serviceminded

Alt er klasse.
Dog skal du kære 1-2 timer for at komme til nogle større seværdigheder.

Læs mere

Vidunderligt.

Hele stedet og den miljø er roligt og afslappende, personalet og værelserne er i højeste klasse. Kan varmt anbefales.

Læs mere

Fantastisk resort men alt for dyrt mad

Vi overnattede 7 nætter på hotellet og synes overordnet at opholdet var fint, med lækre omgivelser og pool område. Dog må vi konstatere at prisen på mad i restauranten og cafeen ikke stemmer overens med kvaliteten. I forhold til almindlig italiensk standard ligger prisniveauet langt over normalt og kvalitetsniveauet langt under normalt. Fx 4 x pasta retter med drikkevarer (inkl. 2 x børneretter) koster ca. 75 euro. Det gør at man som besøgende ikke vælger at spise på resortet. Ydermere er vi skuffet over at man skal betale 2.5 € i drikkepenge pr. person inkl. børn, når man som gæst har valgt at være på et resort.

Urbino resort er et vidunderligt sted hvor alt fungerer, men som konsekvens af alt for høje priser på mad ift. kvalitet samt drikkepenge til hvert måltid gør, at vi desværre ikke kommer igen men vælger et andet resort omring Urbino til næste år.

Læs mere
 
search map