Hotel i Urbino i Marche

Hotel San Domenico

 
Hotel San Domenico er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel San Domenico er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Urbino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger så centralt som man overhovedet kan ønske sig, på byens hovedtorv, Piazza Rinascimento, lige overfor fyrstepaladset Palazzo Ducale. Der er tale om et gammelt, smukt kloster fra 1300-tallet, der i år 2000 blev omdannet til hotel.

Gammelt kloster

Bygningen emmer af atmosfære og charme. Den bærer stadig præg at have været kloster, bl.a. kan man nyde synet at den indre klostergård med en romansk brønd omgivet af en smuk søjlegang.

Læs mere om Hotel San Domenico

Stemningsfulde fællesarealer

Fællesarealerne er indrettet med antikke møbler fra 1800-tallet, og er meget stemningsfulde. Hotellet råder over bar, parkering, elevator, restaurant, internetpoint, konferencefaciliteter m.v..

Flotte værelser

Hotellets 31 værelser er alle flot og elegant indrettet og udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, minibar, telefon samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel San Domenico

Læs personlige anmeldelser af Hotel San Domenico som ligger i Marche. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel San Domenico. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel San Domenico

Læs mere

Bedømmelse af Hotel San Domenico

Læs mere
 
search map