Anmeldelser af Albergo Italia

Palazzo Ducale
 
Albergo Italia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Italia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Urbino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Albergo Italia

Læs personlige anmeldelser af Albergo Italia som ligger i Marche. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo Italia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Sven og hustru fra Esbjerg boede på Albergo Italia i Urbino fra d. 12. til d. 15. juli 2012.

Albergo Italia i Urbino er placeret i en gammel bygning næsten over for Palazzo Ducale, og fra morgenmadssalen er der udsigt over tage og til det gamle castel højt oppe. Indvendig er Albergo Italia et typisk kædehotel: pæne og bekvemme værelser men uden alverden charme. Den er der til gengæld i renæssancebyen Urbino, der er en livlig lille by, også om aftenen. Ikke så mange turister, men derimod unge fra byens universitet skaber et livligt cafeliv inden for bymurene. Er man i bil til Urbino, der ligger højt, skal den parkeres på en stor parkeringsplads uden for murene (11 Euro i døgnet, ca), men der er elevator op til hotellets nabobygning. Morgenbuffeten er omfattende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map