Feriebolig i Urbania i Marche

Scuola Italia

 
Scuola Italia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Scuola Italia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marche og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Scuola Italia ligger i Urbanias centrum, få meter fra hovedgaden og fra byens hovedtorv. Sprogskolen blev etableret af 3 unge italienske lærere i 1999. De er alle skolet i undervisning af italiensk sprog både til italienske børn og til udlændinge, og de taler naturligvis også andre sprog end italiensk (bl.a. engelsk, tysk og fransk).

Scuola Italia holder italienskkurser hele året rundt.
Eleverne inddeles i forskellige niveauer (4 niveauer i alt) efter en test, hvilket sikre at alle får det meste ud af undervisningen. Testen afholdes altid om mandagen.
Alle kurser består af 30 timers undervisning, og man vil få øvet både samtale, læsning af litterære tekster, forståelse af mundtlig italiensk, fonetiske øvelser og grammatik.

Scuola Italia arrangerer desuden udflugter og guidede besøg i området, bl.a. til Urbino, Assisi, Gubbio, etc. og vandreture og udflugter på mountainbike rundt i det skønne område. I Urbania finder man desuden svømmehal, tennis- og bocciabaner, hyggelige restauranter og caféer.

Med In-Italia vil du få mulighed for at deltage i kurserne samt få indlogering enten i lejligheder midt i centrum eller på en gård lidt ude på landet - nogle steder er der endog pool lige ved huset.

Roberto, der leder skolens sekretariat, søger for, at alt er i orden ved elevernes ankomst, der altid finder sted om søndagen, og at de bliver indlogeret i deres værelser eller lejligheder. De værter, der huser eleverne taler udelukkende italiensk, så ud over timerne på skolen, vil man have stor fornøjelse af den "full immersion" italiensk, man oplever i det daglige.

Om foråret og efteråret arrangeres der også kurser i madlavning og vin. Spørg os for yderligere oplysninger om dato og priser.Sengetøj og håndklæder er inkluderet i de ovenover specificerede udgifter.
BEMÆRK: der haves større lejligheder, hvis ønskes.
Vælger man at dele lejlighed med andre kursister fra Scuola Italia så er prisen lavere.

 
 
search map