Agriturismo i Urbania i Marche

Agriturismo La Caputa

 
Agriturismo La Caputa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Caputa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Urbania og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne smukke gamle gård ligger lige uden for Urbania på toppen af en bakke med udsigt over byen og den smukke frodige dal.

Ejerfamilien bor på gården og her bestyrer de den lille hyggelige restaurant, hvor de serverer de lokale specialiteter såsom hjemmelavet pasta med fyld og hovedretter med vildt. Et godt glas vin og den lokalt producerede likør kan på det varmeste anbefales til maden.

Læs mere om Agriturismo La Caputa

På gården findes der fire rummelige værelser med bad. Der er også pool og have, hvor man om aften kan sidde og nyde et glas. Luciana bestyrer køkkenet, organiserer livet på gården og sørger for, at gæsterne får en god oplevelse i det gamle hertugdømme Montefeltro.

Hvis man ønsker det, kan man om aftenen sidde sammen med hendes familie enten på restauranten eller under en stjerneklar himmel. Hvis man ikke vælger at bo her, er stedet alligevel absolut et besøg værd blot for at nyde restaurantens specialiteter.

NB: Familien, der bor på stedet, er ved at restaurere en del af deres egen bolig, hvorfor der i en mindre del af haven forefindes diverse bygningsredskaber. Arbejdet står dog stille mens der er gæster, og vil derfor ikke være til gene for kunderne.

Skjul teksten
 
 
search map