Ferieboliger og hoteller i Urbania

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den hyggelige by Urbania, der ligger ved Metauro-floden, er et livligt kulturelt centrum. Her findes en anerkendt sprogskole, her uddeles årlige litteraturpriser, og byen er kendt for sin fine keramikproduktion, der har rødder helt tilbage til 1500-tallet.

Byens hovedattraktion er hertugpaladset, Palazzo Ducale, der i dag bl.a. huser bymuseet og en fin samling af smukke kakler fremstillet i området. En anden af byens seværdigheder er kirken, La Chiesa dei Morti, der bag sit flotte gotiske indgangsparti leder ind til de lidt uhyggelige, men betagende mumier. De udstillede mumier blev i begyndelsen af det 19. årh. hentet op fra deres grave, hvor de på naturlig vis var tørrede ud og således blevet til mumier.

Udover De Dødes Kirke kan man i Urbania også besøge katedralen, der ved sin side har biskoppaladset, der i dag er indrettet til museum. Museet indeholder en malerisamling, en samling religiøse genstande og den allestedsnærværende keramik.

Uden for Urbanias bymure ligger den store park, Parco Ducale eller Barco, der var Urbinos hertugers jagtrevir.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map