Ferieboliger og hoteller i Trøffeldalene

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er masseturisme stadig helt ukendt. Som navnet antyder, er området mest kendt for trøfler, der kan plukkes året rundt. Området ligger i renæssance-hertugdømmet Montefeltro, et bjergrigt, naturskønt område, fyldt med dejlige bække og åer, hvor man kan nyde en dukkert i det kølige vand. Du kan kombinere en ferie i betagende naturomgivelser med besøg på klostre og abbedier, eller tage på udflugt til de nærliggende middelalderattraktioner som Gubbio, Assisi, Urbino, San Marino m.v..

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Trøffeljagt

Der er mulighed for at ride og gå på trøffeljagt i selskab med lokale guider og deres hunde. Egnens køkken er af højeste kvalitet og byder naturligvis på retter, der er baseret på trøfler, vildt, svampe, bær og andre produkter fra skoven.

Læs mere om Trøffeldalene

Boliger i området

Vi tilbyder ophold på antikke bondegårde og huse udenfor byerne. Boligerne er indrettet som i gamle dage med ældre møbler, pejs, cotto-gulve og originale lofter, som skaber en hyggelig og imødekommende atmosfære. Boligerne er af yderst høj kvalitet, men priserne er absolut konkurrencedygtige. For at få det optimale ud af et ophold i området, er det er dog en væsentlig forudsætning at man er i bil, da afstandene er lange, og der ikke er effektive offentlige transportmidler i området.

Skjul teksten
 
 
search map