Agriturismo i Tolentino i Marche

Agriturismo Colle Regnano

 
Agriturismo Colle Regnano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Colle Regnano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marche og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Colle Regnano, La Casa Rosa, ligger omgivet af bløde bakker og bjerge, med panoramisk udsigt til Sibillinibjergene, i en højde af hele 400 meter over havet. Her kan man nyde roen og de skønne omgivelser og samtidig bor man godt, hvis man ønsker at udforske regionen i bil.

Stemning og charme

Gården blev opført i det 17. århundrede - i dag fremstår den restaureret i harmoni med naturen. Gårdens historiske og geografiske karakteristika er bibeholdte, og stedet emmer således af stemning og charme. Landstedet ligger hhv. 7 og 16 km fra Tolentino og San Severino Marche - to små, hyggelige byer. Universitetsbyen Macerata ligger ca. 25 km herfra og kun 1½ times kørsel herfra finder man i syd regionens næststørste by, den dejlige Ascoli Piceno, og i nord, gennem et smukt varieret landskab, de berømte Frasassi Grotter.

Læs mere om Agriturismo Colle Regnano

Mange aktiviteter

Til fælles brug for gæsterne er der svømmebassin, fælles læsesal og mulighed for internetopkobling. Derudover er der cykler, mini-basket, bordtennis og grill. De søde ejere, Paolo og Patrizia, arrangerer diverse aktiviteter for gæsterne, f.eks. snobrødsbagning, keramikkurser og malerkurser. Desuden finder man på Agriturismo Colle Regnano en restaurant opført og indrettet efter økologiske principper. Restauranten blev henover sommeren 2011 gennemrestaureret med enorm respekt for miljø og traditionelle, lokale byggetraditioner.

Værelse eller lejlighed? Du vælger selv

Der er i alt 3 værelser og 5 lejligheder på gården, alle originalt indrettet med udgangspunkt i et tema, f.eks eventyret; Appartamento Fate / Feens lejlighed, Appartamento Elfi / Alfens lejlighed m.v.. Alle lejlighederne råder over udendørs areal med bord og stole.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Colle Regnano

Skjul teksten
 
 
search map