Anmeldelser af La Maestade

 
La Maestade er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Maestade er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Smirra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Maestade

Læs personlige anmeldelser af La Maestade som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Maestade. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggeligt

Smuk udsigt, dejlig lejlighed. Rare mennesker som gerne vil hjælpe og taler engelsk.

Anbefaling til kommende gæster

Cagli er der i skal køre hen for at handle ind og få jeres kaffe.

La Maestade
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Maestade
Toværelseslejlighed Rondine
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Claus og hans rejsefælle fra Ishøj boede på La Maestade i Smirra fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Vi var meget glade for byer, områder og oplevelser og synes, at vi har "genopdaget" Italien som et spændende rejsemål ved at besøge de tre ikke så turistede steder. Fantastisk beliggenhed og en særdeles imødekommende, vidende og
venlig vært, Pio. Hjalp også med et besøg på en vingård.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Trine og Jens fra Birkerød boede på La Maestade i Smirra fra d. 11. til d. 18. august 2007.

Vi fik stedet anbefalet af venner, som for et par år siden boede på dette skønne sted. Opholdet var vores allerførste møde med Italien – og det var over alle forventninger. Værten Pio er meget opmærksom på sine gæsters trivsel og vi følte os meget velkommen.

Smirra er en meget lille by - her handlede vi ikke, men kørte til supermarkeder i Cagli (Conad)og Fano (det store Auchen ved motorvejen).

Vi boede i det lille hus Cinciallegra – perfekt til 2 personer og med egen lille veranda med en formidabel udsigt over området og smukke solnedgange. La Maestade ligger langt (ikke for langt) fra landevejen. Så her er meget stille. Kun naturens lyde. Vores lille hus er godt indrettet og vi manglede ikke noget. Her var pænt og rent.
Vi var ikke plaget af myg, men havde dog købt mygge-ting og sager, så vi var forberedte. Men 7-9-13, der var ikke en myg.

Vi har været i San Leo og spise en dejlig frokost på La Rocca (http://www.paginegialle.it/laroccasanleo - anbefalet hjemmefra) og også spist på restauranter anbefalet af Pio. Ellers har vi kørt rundt i området. Vi ville gerne have set grotterne: Grotta di Frasassi. Men da vi så hvor mange biler, som holdt på p-pladsen ved indgangen, fortrød vi og vendte om. Grotterne må få besøg af os på et tidspunkt uden for italienernes sommerferie.

Resten af tiden har vi slappet af med solbadning, god mad og lokal vin. Det er luksus kun at være 3 familier om swimmingpoolen. Hvis vi kunne, ville vi tage til La Maestade igen næste sommer.

PS! Kørselsvejledningen taler om en lille borg i Smirra – den er svær at se fra vejen, når man kommer kørende. Men den ligger bag den lille park overfor caféen og den lille købmand.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Peter og familie fra Hornbæk boede på La Maestade i Smirra fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

N43'35''
E12'39''
410 meter over havet er positionen på La Maestrade hvor værten, den pensionerede admiral Pio Bracco er gået i land og har restaureret denne enestående perle af en kirke. Kirken er opført i 1500 tallet og har betjent ca 100 af områdets bønder gennem århundrede indtil den blev lukket i 1950'erne, pga. affolkningen på landet. Pio bor i Kirken og præsteboligen der er i samme bygning er indrettet til 2 lejligheder. Ud over dem er der et selvstændigt hus, der også udlejes. I præsteboligen har begge lejligheder plads til 2 ekstra personer på en sovesofa.Vi havde 2 børn med der tumlede rundt og
havde en vidunderlig tid. Der er heldigvis ikke skyggen af hverken radio eller TV på stedet. Det ligger særdeles smukt i et bakket område og som sædvanligt kommer det ikke til sin ret på billederne. Da vi ankom om Lørdagen var der sat frisk frugt samt morgenmad til den første morgen frem. Det er værd at bemærke at butikkerne har lukket om Søndagen. Seværdighederne i Marche er på mange måder på højde med hvad man ser i Toscana, fordelen her er at der er meget få turister. Man føler sig næsten som en opdagelsesrejsende priserne er 20-30% billigere, der vil nok ikke
gå lang tid før folk får øjnene op for Marche.
Den nærmeste by hedder Cagli og er en rigtig charmerende middelalderby, der er marked Lørdag og Onsdag der er gode indkøbs muligheder samt gode restauranter. 10 km fra La Maestrade ligger Furlo der er et smukt naturområde med floder og slugter. Man kan bruge nogle timer i det område, der blandt også har en smuk kirke hvor at der er bygget en "ny kirke" oven på den gamle, det finder man først ud af når man kommer indenfor. Urbino der er en særdeles smuk renæcanceby er værd at besøge. Gubbio ligger 35 km væk og er efter min mening helt på højde med Volterra og San Gimigano
og så har man den helt for sig selv. Grotte di Frassi er nogle imponerende drypstenshuler ca en times kørsel væk, de skal være de største sammenhængende system i Italien. Pio arrangerede også aftensmad på en nærliggende gård, hvor de serverer deres egne produkter, man kan ikke rokke med ørene når man forlader bordet. Tænk 20 Euro for 2 slags vin 4 retter mad, kaffe samt Limoncetta, Prøv det, det er kvalitet.
For os har det været en stor oplevelse at være i Marche og gæst på La Maestrade hvor at Pio har været en engageret og beleven vært, man føler sig velkommen. Man kan jo benytte tilbudne efter temperament.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Hanne og mand fra Birkerød boede på La Maestade i Smirra fra d. 10. til d. 24. juli 2004.

Vi har haft en meget dejlig tur og er faktisk ved at arrangere vores næste rejse til Sicilien sammen med jer. Marche er et meget smukt og dejligt område, som nok i lidt højere grad afspejler hverdagslivet end Toscana, som godt kan blive lidt udstillingsagtigt i visse områder. Smirra ligger smukt og meget centralt mellem de to hyggelige byer Cagli og Acqualagna. Cagli er vidunderlig. Sidde på torvet med sin café og følge med i det lokale liv er rigtig dejligt og der sidder altid flere lokale end turister!

La Maestade kan anbefales fordi det ligger utrolig fredeligt med en fantastisk udsigt over bjergene og alle lejligheder er smagfuldt indrettede. Næste gang vil vi nok vælge to værelser, så man har lidt mere plads til tøj etc., men det har fungeret fint og vi har nydt den store loggia. En fordel ved La Mmaestade er jo også at Pio (ejeren) taler så udmærket engelsk så ikke italiensk kynndige kan få god hjælp til alt. Pio er meget venlig og imødekommende. En ulempe: (jeg fik ikke øvet så meget italiensk, for Pio vil gerne tale engelsk)

Vi kørte en del ture i området og kan især anbefale turen til Ascoli Piceno, dels fordi der er tale om en smuk gammel by, hvor vi var heldige at støde ind i en slags ridderturnering, dels fordi turen dertil (motorvejen) faktisk er meget smuk.

Man må heller ikke snyde sig selv for en tur til Gubbio og op med svævebanen. Vi skal dertil hver gang. I år købte jeg rigtig italiensk sengetøg med fine håndvævede borter. Forretningen ligger i Via Piccotti 1. Et besøg kan anbefales.

Om maden er der kun godt at sige. Vi veksler altid mellem at gå ud at spise ( meget med trøfler, som vi elsker) og så hygge os med tilberedning af de gode råvarer hjemme i La Maestade.

Vi har som det fremgår været meget tilfredse med alt og glæder os til næste tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Familie Jørgensen fra Odense tilbragte en uge på La Maestade fra d. 7. til d. 14. juli 2001, efter at de havde været i Pelago en uge. De meddelte efter turen:

Efter Toscana gik køreturen så over bjergene og ind i naboområdet Marche. Målet var en gammel kirke/præstebolig fra 1600 tallet der er blevet købt af en pensioneret admiral. Området er mere vildt og meget mindre turistet end Toscana. Når man kører igennem de små byer bliver der kigget grundigt efter hvad det er for nogle der sidder i bilen. Men som alle steder mødte vi også her en enestående hjælpsomhed. og den lille by Smirra der ligger ca 3 km fra La Maestade som stedet hedder er en dejlig søvnig lille by med både kolonial (man taler engelsk) slagter og bar. Området er rigt på både smuk natur og interessante byer.
Da vi ankom lettere forsinket til Maestade var det lidt forstemmende Gravko med larvefødder og nyvendt jord i sådanne mængder at det mest af alt lignede en byggeplads. Det indtryk ændredes dog i løbet af ugen da poolen blev færdig og indviet. Og det er altså en vidundelig til at ligge ved den og kigge ud over de omkringliggende bjerge. Smukt smukt smukt. Værten er venligheden selv og var fra første til sidste dag utrolig hjælp og opmærksom. 
Da poolen ikke var klar, da vi var der. Måtte vi tage til kysten for at bade. men det er ikke mere end 40 km. Ellers er der en lille flod i nærheden der kan tage sveden, når det bliver for meget. Smirra er som sagt en lille by. Men folk er venlige og så har de en genial lille restaurent nede ved hovedvejen, ja nærmest på den. Lad dem ikke skræmme af hverken vejen eller navnet "Jolly Pizzaria" de serverer god hjemmelavet mad og er dygtige udi fisk og skaldyr.
Alt ialt blev det en dejlig uge med den ene positive oplevelse efter den anden. Marche og La Maestade er et godt alternativ, til det mere kultiverede Toscana og hvis det er autencitet man leder efter er der rigeligt at tage af i Marche...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map