Agriturismo i Smirra i Marche

La Maestade

Lejlighed Rondine Lejlighed Cinciallegra Lejlighed Pettirosso
 
La Maestade er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Maestade er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Smirra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den pensionerede admiral Pio Bracco er gået i land og har hengivet sig til landlige omgivelser på denne gamle præstegård, hvor han har boet siden år 2000. Vi kan intet sige om hans tid som admiral, men som bondemand er han helt fantastisk: afslappet, smilende og gæstfri!

Bo på landet med admiral Pio Bracco

Ved præstegården, hvis kerne stammer fra 1500-tallet, er der et mindre bondehus på den ene side og en gammel kirke på den anden. Stedet er blevet restaureret og møbleret i landlig stil. Der er god plads ved præstegården og i huset til at slappe af, spille boccia eller bade i den nybyggede pool. Pio Bracco tilbyder desuden at tilberede aftensmad for dem, der ønsker det. Nærmere aftale om dette laves på stedet sammen med den friske admiral, som er i fantastisk god form og taler glimrende engelsk.

Læs mere om La Maestade

Lejligheder til parferie

Lejlighederne er store og råder alle over et funktionelt køkken og badeværelse. Pio Bracco er fulgt med tiden og har sørget for, at der er wi-fi internetadgang til alle gæsterne. De tykke mure i sten kan dog vanskeliggøre det, at få signalen gennem væggene, men på terrassen virker forbindelsen fint. Det gode ved de tykke mure er, at aircondition ikke er nødvendigt i sommerperioden, da indeklimaet i forvejen er køligt, men vi tager dog forbehold for de varmeste dage og for hvor vant du er til varmen i Middelhavslandene.

Lejlighederne på La Maestade

Etværelseslejlighed Cinciallegra

Lejligheden Cinciallegra er på ca. 45 m² og ligger i stueetagen. Den består af en stor opholdstue med køkkenhjørne og pejs samt natområde med dobbeltseng, badeværelse og råder desuden over en lille loggia. Der er mulighed for at få en ekstraseng ind.

Toværelseslejlighed Rondine

Lejligheden Rondine er ca. 55 m² og er fordelt på to etager. I stueetagen er der opholdsstue med køkkenhjørne. På første sal findes der soveværelse med dobbeltseng og badeværelse. Der er mulighed for at få to ekstrasenge i lejligheden.

Toværelseslejlighed Pettirosso

Lejligheden Pettirosso er på ca. 55 m² og ligger i stueetagen - der er dog 4 trappetrin for at komme ind i lejligheden. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og pejs, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse. Der er mulighed for at få to ekstrasenge i lejligheden.

Skjul teksten
 
 
search map