Hotel i Sirolo i Marche

Villa Eva

 
Villa Eva er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Eva er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirolo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne gamle villa ligger i rolige omgivelser, i gåafstand fra Sirolos charmerende centrum. Villaen er for nylig istandsat og indrettet til flotte, stemningsfulde værelser, alle forskellige, og alle udført i naturmaterialer, i lette, lyse farver. Fra hotellet tager det kun ca. 15 minutter at komme til en af områdets bedste strande, San Michele. Har man ikke mod på at gå ad den stejle vej til stranden, kan man tage hotellets egen gratisbus (afgår dagligt, undtagen august).

Der er ikke restaurant på Villa Eva, men på søsterhotellet Hotel Emiliana, der ligger 5 minutters gang fra Villa Eva, er der en hyggelig restaurant, hvor der serveres retter lavet af råvarer fra ejerfamiliens egen agriturismo , der ligger et par kilometer fra hotellet. Her dyrkes alt frugt, grønt og olie økologisk, og man producerer bl.a. områdets kendte vin Rosso Conero.

Læs mere om Villa Eva

Til villaen hører en lille, hyggelige have til fælles brug for stedets gæster. Alle værelserne er udstyret med aircondition, opbevaringsboks, tv samt hårtørrer. Det skal bemærkes at der ikke er mulighed for ekstra seng, hverken for voksne eller børn.

Vi anbefaler Villa Eva til par, der ønsker at holde en rolig, afslappet ferie, i smukke, stilfulde omgivelser.

Skjul teksten
 
 
search map