Agriturismo i Sirolo i Marche

Resort Nove Camere

 
Resort Nove Camere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Resort Nove Camere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirolo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Huset ligger på landet, kun 1 km fra Sirolos centrum, hvor man finder en dejlig historisk bymidte, med restauranter, caféer og små forretninger. Fra husets solterrasse er der udsyn til Adriaterhavet.

Ejeren Isabella har selv indrettet værelserne, og hendes æstetiske sans fejler bestemt ikke noget. Det er lykkes hende at bibeholde husets naturlige rustikke stil, og kombinere denne med en super moderne minimalistisk stil. Der er kredset om indretningen indtil den mindste detalje, fra sengebordslampen til badeværelsets stil og udformning.

Læs mere om Resort Nove Camere

Vi anbefaler at man kommer til Rocco in Campagna i bil, da der ikke er fortov på den vej der fører til Sirolos centrum.

Den nærmeste strand hedder San Michele, og det er faktisk områdets smukkeste og mest naturlige strand. Den ligger ca. 15 minutters gang fra huset, og nås både til fods og i bil. Der går en mindre, ikke særlig trafikeret vej man som fodgænger med fordel kan benytte, ligesom man i bil kan køre ad hovedvejen til Sirolo by, og enten gå, eller tage bus ned og op ad bjerget.

Husets 9 værelser har bad/toilet med hårtørrer og råder over aircondition, pengeskab, satellitfjernsyn, minibar samt terrasse med havemøbler.

Skjul teksten
 
 
search map