Hotel i Sirolo i Marche

Locanda Rocco

 
Locanda Rocco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Locanda Rocco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirolo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Locanda Rocco er et overordentligt hyggeligt, familiedrevet hotel, beliggende i centrum af den yndige badeby Sirolo, lige syd for Le Marches regionale hovedstad Ancona. Hotellet er lille og meget smukt indrettet. Det er bygget ind i Sirolos gamle bymur, og det er virkelig lykkedes de sympatiske ejere Isabella og Giorgio, at understrege stedets naturlige charme og gode stemning med en smuk og stilfuld indretning. Hotellet ligger kun 400 meter fra Sirolos mest besøgte strand, Spiaggia Urbani.

Locanda Rocco er kendt i hele regionen for dets gode restaurant, der har fået plads i Michelin-guiden. Specialiteten er fisk. Restauranten er ligesom hotellet lille og stemningsfuld, med udendørs servering i hotellets hyggelige gårdhave. Priserne er lidt pebrede, men kvaliteten er så også i top.

Læs mere om Locanda Rocco

På stedet er der reception, elevator og restaurant med udendørs servering.

Hotellet råder over 7 værelser, der alle er forskelligt møbleret. Der er lagt meget vægt på indretningen, og hvert værelse har således dets helt egen charme. Gulvet er terracotta, væggene af rustikke sten, og farverne varme og indbydende. Mod tillægspris er det i nogle af værelserne muligt at få en ekstra opredning. Alle værelser råder over badeværelse/toilet med hårtørrer, aircondition, varme, satellitfjernsyn, telefon, pengeskab samt minibar.

Skjul teksten
 
 
search map