Anmeldelser af Hotel Sirolo

 
Hotel Sirolo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Sirolo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirolo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Sirolo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Sirolo som ligger i Marche. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Sirolo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Sirolo

Hotel Sirolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Sirolo
Værelse med balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Helle og partner fra Nordborg boede på Hotel Sirolo i Sirolo fra d. 26. til d. 30. juli 2006.

Dejligt hotel, men ikke et 4-stjernet hotel, som I skriver. Der var kun 3 :o)) Den lille suite var stor og rummelig, men gulvtæppet meget plettet og "boblebadet" trængte til en kærlig hånd. Morgenmaden var ikke meget at råbe hurra for, medmindre man var meget glad for kager til morgenmad. Aftensmaden var dog ypperlig - vi roste også kokken, der var medejer. Vi nænnede ikke at sige, at værelset trængte til en kærlig hånd, da alle var så flinke. Området var ekstremt flot, og der var ikke så overfyldt.


Vores svar til Helle:

Kære Helle.
Jeg sidder lige og ser på dit svar på 'Hvordan gik turen', og jeg må sige, at jeg ikke forstår din vurdering af Hotel Sirolo, som en kollega og jeg har besøgt for nylig, og det er uden tvivl et af de aller flotteste hoteller jeg har set ved Adriaterhavskysten. Måske udspringer din kritik af det faktum at hotellet 'kun' har 3 stjerner, og ikke 4, det antal sole vi har vurderet det til? Der er en helt logisk forklaring på dette, nemlig at hotellet har det nemmere rent administrativt i forhold til de italienske myndigheder, hvis de kategoriserer det som trestjernet og ikke firestjernet.
Min kollega og jeg så det værelset i boede på, og fandt det i tip-top stand, så din vurdering undrer mig i høj grad.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map