Hotel i Sirolo i Marche

Hotel Sirolo

 
Hotel Sirolo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Sirolo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirolo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Sirolo ligger lige uden for Sirolos gamle bymur omkring det historiske centrum, hvor du finder restauranter, caféer mv. Der går en vej kun 100 meter fra hotellet, der fører direkte til byens mest besøgte og meget hyggelige strand ’Urbani’. Du kan vælge enten at gå igennem pinjeskoven til stranden, eller at tage en bus ned og op ad det ganske stejle bjerg.

Hvad kan man forlange mere?

Hotellet arrangerer gratis transfer til og fra Anconas lufthavn samt til og fra Ancona jernbanestation, ligesom der arrangeres gratis udflugter til diverse dejlige udflugtsmål, f.eks. til Conero Naturreservat. Der er kun 2 km fra hotellet til Le Marches eneste golfklub, Conero Golf Club, hvor hotellets gæster får en gunstig green fee.

Læs mere om Hotel Sirolo

Stilfuldt og smukt

Hotellet har i alt 31 værelser, alle smukt indrettet af indendørs designeren Roberto Catalini. Der er tale om et meget stilfuldt og lækkert hotel, der byder på megen komfort. Alle værelserne har parquet-gulve og råder over aircondition, satellit-tv, telefon, minibar, internetadgang , pengeskab, hårtørrer samt bad og toilet. De fleste værelser har balkon. Superiorværelserne har stor terrasse med udsigt over bakkerne. Junior Suite værelser er større end de andre værelser og råder over vandmassage, men har ikke balkon.

Et rigtigt parsted

I underetagen findes mødelokale samt et lille, meget lækkert og romantisk fitness rum. Der er ligeledes elevator, parkeringsplads samt solterrasse med pool, liggestole, god restaurant og bar på hotellet. Vi anbefaler hotellet til par, ikke til børnefamilier.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Sirolo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Sirolo som ligger i Marche. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Sirolo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Sirolo

Læs mere

Helle og partner fra Nordborg boede på Hotel Sirolo i Sirolo fra d. 26. til d. 30. juli 2006.

Dejligt hotel, men ikke et 4-stjernet hotel, som I skriver. Der var kun 3 :o)) Den lille suite var stor og rummelig, men gulvtæppet meget plettet og "boblebadet" trængte til en kærlig hånd. Morgenmaden var ikke meget at råbe hurra for, medmindre man var meget glad for kager til morgenmad. Aftensmaden var dog ypperlig - vi roste også kokken, der var medejer. Vi nænnede ikke at sige, at værelset trængte til en kærlig hånd, da alle var så flinke. Området var ekstremt flot, og der var ikke så overfyldt.


Vores svar til Helle:

Kære Helle.
Jeg sidder lige og ser på dit svar på 'Hvordan gik turen', og jeg må sige, at jeg ikke forstår din vurdering af Hotel Sirolo, som en kollega og jeg har besøgt for nylig, og det er uden tvivl et af de aller flotteste hoteller jeg har set ved Adriaterhavskysten. Måske udspringer din kritik af det faktum at hotellet 'kun' har 3 stjerner, og ikke 4, det antal sole vi har vurderet det til? Der er en helt logisk forklaring på dette, nemlig at hotellet har det nemmere rent administrativt i forhold til de italienske myndigheder, hvis de kategoriserer det som trestjernet og ikke firestjernet.
Min kollega og jeg så det værelset i boede på, og fandt det i tip-top stand, så din vurdering undrer mig i høj grad.

Læs mere
 
search map