Hotel i Sirolo i Marche

Hotel Emiliana

 
Hotel Emiliana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Emiliana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirolo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Emiliana er et lille, familieejet hotel med kun 14 værelser, i centrum af Sirolo, ved den dejlige Conero-kyststrækning. Fra hotellet tager det kun ca. 15 minutter at komme til en af områdets bedste strande, San Michele. Har man ikke mod på at gå ad den stejle vej til stranden, kan man tage hotellets egen gratisbus (afgår dagligt, undtagen august).

På hotellet er der en god restaurant, hvor der serveres retter lavet af råvarer fra ejerfamiliens egen agriturismo, der ligger et par kilometer fra hotellet. Her dyrkes frugt, grønt og olie økologisk, og man producerer bl.a. områdets kendte vin Rosso Conero.

Læs mere om Hotel Emiliana

Værelserne er nyistandsatte, og alle udstyret med aircondition. Fra hotellets to suiteværelser har man i klart vejr udsyn til domkirken i Loreto, og endnu længere borte, Appenninerne. Vi anbefaler hotellet til par, der søger ro og afslapning, i pæne, hyggelige omgivelser.

Skjul teksten
 
 
search map