Agriturismo i Serrungarina i Marche

Villa Federici

 
Villa Federici er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Federici er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marche og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Federici ligger roligt på landet, ca. 500 meter fra den lille flække Bargni di Serrungarina i bakkerne bagved Pesaro. Villaen blev bygget i 1683 af abbed Federici, som var rådgiver af kejser Leopold I og hans repræsentant i Venedig. Villaen ligger 280 meter over havet og nyder udsigt over Montefeltros bakker, Appenninerne mod Toscana og Metauro-dalen. Fanos brede sandstrande ligger ca. 20 km væk.

Villaen er for nylig blevet restaureret og er en del af en større ejendom med privat park, hvori man finder århundrede gamle træer og en lille privat kapel. Villaens værelser er blevet indrettet til rejsende og har tilhørende morgenmadsrestaurant. Der findes desuden pejsestue til ikke-rygere, vinkælder. Den velrenommeret restaurant, der bl.a. er anbefalet af Michelin-guiden og af gourmetguiden Gambero Rosso, har skiftet bestyrelse og er gået fra en kreativt madlavning til et mere traditionelt køkken, der tager udgangspunkt i Marches stærke retter og råvarer. Den nuværende bestyrerfamilie har været i branchen i over 40 år og sætter høj pris på håndlavede pastaretter og solide kødretter. Vinkortet præsenterer især vin fra Marche; husets vin er reelt lavet i huset, da fader og sønnen plukker og presser druerne selv hver efterår til restaurantens tjeneste. Et rigt og godt måltid med forret, pastaret og hovedret kan indtages her for under 30,00 euro (eksklusiv drikkevarer). I nærheden findes en anden god restaurant, Simposium, der ligeledes kan anbefales.

Læs mere om Villa Federici

Her er fem værelser, af hvilke tre har eget badeværelse og to har fælles bad. De to sidstnævnte er ideelle for en familie, hvor forældre og børn kan sove separat og dele badeværelse. Værelserne er pænt møbleret. Det sæde værtsfamilie har valgt at genskabe det originale miljø, hvorfor ingen fjernsyn eller telefon er at finde på værelserne. Der er dog mulighed for disse moderne bekvemmeligheder ved receptionen (telefon) og i morgenmadsstuen (tv), når der ikke serveres morgenmad til gæsterne.

Skjul teksten
 
 
search map