Anmeldelser af Villa La Serra

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa La Serra

Læs personlige anmeldelser af Villa La Serra som ligger i Marche. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa La Serra. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk feriested

Vi havde en fantastisk ferie på Villa La Serra i San Severino. Huset var stort og rummeligt med kølige stengulve og fem (!) fine badeværelser med brusebad. Udendørs havde vi alt, hvad man kan ønske sig: privat pool, privat område, flere terrasser, stor, muret grill , læskur til vores medbragte cykler, liggestole og alt med en udsigt i verdensklasse. Frediano (in-italias agent på stedet) var meget sympatisk, hjælpsom og i det hele taget guld værd. Han sørgede fx for et bord på det bedste pizzaeria, kom til huset ved daggry, da vi skulle tjekke ud tidligt og svarede hurtigt på alle vores spørgsmål.

San Severino som feriedestination

En lille by udenfor de gængse turistområder, meget autentisk og med en venlig befolkning. Pizzaen og service på Juno Pizzeria var super og open-air bio på torvet meget hyggeligt.

Villa La Serra
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa La Serra
Villa La Serra med 10/12 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Lidt langsom indimellem, men ikke værre end andre steder i Italien.
Pool (evt. sæsonåben)

Fantastisk pool med plads til børn, voksne og oppustelige enhjørninger.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 5 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Landlig idyl!

Her er der fred og ro. Huset ligger i den meget lille by Serripola lidt oppe på bjerget i forhold til den lidt større by San Severino. Der er en lille restaurant 500 meter fra huset, som fortjener et besøg, men ellers skal der køres for at komme til butikker og restauranter. Der kunne med fordel fældes lidt træer, så man kunne nyde den flotte udsigt noget mere, men det er en detajle. Det er et dejligt hus og meget privat have med en dejlig pool. Poolmanden kommer kl. 05 om morgenen, så man bliver ikke forstyrret. Huset lejes ud via et firma, som tager sig godt af husets gæster.

San Severino som feriedestination

Tag en dagstur til stranden i Porto Civitanova. Der er kun 55 minutter fra huset til stranden og den større by med restauranter og barer.

Villa La Serra
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa La Serra
Villa La Serra med 10/12 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2019
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map