Villa i San Severino i Marche

Villa La Serra

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa La Serra har mange fordele. De grønne og smukke omgivelser er kendetegnende for Marche-regionen og med kun ca. 1 km til den hyggelige, lille by San Severino Marche, bliver ferien komplet. Kombiner afslappende dage og besøg i byen med spændende udflugter til regionens seværdigheder og strandene ved kysten.

Have med pool og panoramisk udsigt

Den renoverede villa fremstår velholdt både ude og inde. Den grønne have giver alt det privatliv, som du kan ønske dig, mens udsigten kan nydes fra flere steder på grunden. Den autentiske og familiære atmosfære gør, at både familie og venner vil trives her. Villa La Serra er veludrustet med høj komfort og den terrasse, der ligger ved poolen, kommer til at være omdrejningspunkt for jeres ferie. Dertil er der mulighed for at grille. Her er privat parkering.

Indbydende villa

Indenfor vil du hurtigt lægge mærke til den smagsfulde indretning og den godt udtænkte grundplan fordelt på husets to etager. Du finder et veludstyret køkken, fire soveværelser og fem badeværelser, hvilket gør villaen perfekt til både store familier samt vennegrupper. Stuen ligger i i grundplan med direkte adgang til terrassen og haven. Her er der god plads både ude og inde, så alle kan trives.

Udflugter i nærområdet

Foruden den nærliggende by San Severino Marche, som du sikkert kommer til at besøge både for at gøre indkøb samt et restaurantbesøg eller to. Bør du ikke gå glip af den smukke naturpark Monte Sibilini, som er opdelt i de to naturparker Gran Sasso og La Maiella. Der er ca. 45 minutters kørsel ud til de smukke strande ved kysten, og tager du ind i landet, kommer du hurtigt den den spændende naboregion Umbrien. Desuden er der ikke langt til den nærmeste vingård, som kan forsyne dig med lokale vine både på ferien, men også til at købe med hjem.

Villa med 10/12 sovepladser
Villa La Serra er fordelt på to etager. I stuen finder du opholdsrummet med direkte adgang til haven og terrassen. Desuden finder du fire soveværelser (hvoraf en er med en ekstra seng) og fire badeværesler med toilet og bruser eller badekar. Villaens køkken er udrustet med et komfur med fire gasblus, obn og opvaskemasking. Desuden er der køleskab med fryserum, brødrister og kaffemasking. Blandt øvrige vigtige facilieteter kan vi nævne Wi-Fi, TV, DVD samt barneseng og højstol til de mindste gæster.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map