Villa i San Severino i Marche

Villa Colle Bello

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Drømmer du om en uforglemmelig ferie med hele familien eller vennerne, hvor I har det perfekte hus for jer selv? I så fald skal du blive ved med at læse, for Villa Colle Bello er et rent drømmehus! Med smagfuld indretning, smukke omgivelser og en betagende udsigt, har I alle forudsætninger for at få en fantastisk ferie.

Bo i drømmelandskab

Foruden det, at I bor kun ca. 2 km fra den hyggelige lille by San Severino Marche, som I helt sikkert kommer til at besøge for at gøre diverse indkøb og måske et restaurantbesøg eller to. Der er kun ca. 45 minutter til kysten og de smukke sandstrande. Vil I tage på opdagelse i en uberørt og fantastisk natur, bør I ikke gå glip af naturparken Monte Sibilini, der er opdelt i de to naturparker Gran Sasso og La Maiella. Hvis der skal lidt mere til, så ligger den spændende naboregion Umbrien i kort kørselsafstand. Vil I krydre ferien med de lokale specialiteter, findes der både vingårde og olivenolieproducenter i nærområdet.

Højkvalitets villa

Villa Colle Bello mangler intet. Det statslige stenhus med den tilhørende have emmer af italiensk landsbycharme. Under den omhyggelige og smagfulde renovering har man respekteret villaens oprindelige stil, hvilket gør den yderst indbydende. Poolen ligger i smukke omgivelser, velplaceret og indhegnet, og omkring den finder du solsenge, hvorfra du kan nyde en smuk panoramaudsigt til byen San Severino Marches gamle bydel. I haven er der masser af plads og forskellige muligheder for at sidde ude og spise og nyde hinandens selskab. Eller hvorfor ikke slappe af i skyggen med en god bog og et godt glas vin?

Villa med 8 sovepladser

Villa Colle Bello er opdelt i to etager. I stuen finder du en veludrustet køkken (bl.a. med køleskab med fryser, varmvandskoger og kaffemaskine) med tilknyttet spisestue og en stor opholdsstue med sofaer og åben pejs. I stueetagen finder du desuden et spillerum med stort fladskærms-TV, DVD og playstation. Samtlige fire soveværelser findes på første sal sammen med et badeværelse med jacuzzi. Blandt andre vigtige faciliteter i huset kan vi nævne Wi-Fi, TV, DVD samt barneseng og højstol til de mindste gæster.

Villaen på Villa Colle Bello

Villa Colle Bello med 6/8 sovepladser

Villa Colle Bello er opdelt i to etager. I stuen finder du en veludrustet køkken (bl.a. med køleskab med fryser, varmtvandskoger og kaffemaskine) med tilknyttet spisestue og en stor opholdsstue med sofaer og åben pejs. I stueetagen finder man desuden et spillerum med stort fladskærmstv, DVD og playstation. Samtlige fire soveværelser findes på første sal sammen med et badeværelse med jacuzzi. Blandt andre vigtige faciliteter i huset kan vi nævne Wi-Fi, TV, DVD samt barneseng og højstol til de mindste gæster

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map