Agriturismo i Ripatransone i Marche

Tenuta Cocci Grifoni - Panoramic Wine Resort

Cocci Grifoni fra luften Besøg vinkælderen Cocci Grifoni - det ligger lige overfor din ferielejlighed Lejlighed Montepulciano - opholdsrum med spisekøkken Lejlighed Montepulciano - soveværelse med udgang til balkon Lejlighed Pecorino - opholdsrum med spisekøkken Lejlighed Pecorino - dobbeltværelse med udgang til balkon Lejlighed Pecorino - soveværelse med to enkeltsenge og udgang til balkon
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Regionen Marche byder på lidt af det hele: Pragtfulde sandstrande, gode (oversete) vine, hyggelige byer, storslået natur, dejlig mad ... og forholdsvis få turister. Her får du med andre ord det hele på én gang, og det endda i overkommelig køreafstand fra Danmark.

Billedskønne vinmarker

Det er en sand lise for sjælen at se ud over landskabet fra Tenuta Cocci Grifoni. Naturen er her vidunderligt afvekslende, du ser bakker og dale, vinmarker og olivenlunde, skove og gårde, alt sammen gennemskåret af små veje, med bjergene i baggrunden. Efter en dag ved stranden nyder du udsigten endnu mere, ikke mindst i selskab ... med en flaske af gårdens vin.

Vinproduktion med mere gennem generationer

Familien Cocci Grifoni har lavet vin og olivenolie her de sidste små 50 år. Fra en beskeden start er de i dag nået op på at fremstille ikke færre end seks slags rødvin, fire slags hvidvin samt en mousserende vin og en dessertvin. Dertil kommer deres fremragende olivenolie, lavet af håndplukkede oliven, som er blevet koldpresset. Det er en langsommelig og besværlig proces, men sådan får man den bedste olivenolie. Og så laver de da for resten også en grappa og en akvavit! Hver uge er her gratis smagning for gårdens gæster, og hvis du ønsker det, vil familien med glæde vise vinmarkerne frem.

Bo på vingården

Ud over hele produktionen, som udgør familiens fremmeste aktivitet, har de også to rummelige lejligheder til udlejning. De er udstyret med moderne komfort i form af aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, Wi-Fi, satellitfjernsyn, kaffemaskine (til filterkaffe) og hårtørrer. De ligger begge på første etage, og hvis du ikke gider at gå op, er her også elevator. I haven finder du en stor terrasse med bord og stole til hver lejlighed samt en lille pool, der i ydersæsonen bliver opvarmet af solpaneler.

Læs mere om Tenuta Cocci Grifoni - Panoramic Wine Resort

Lejlighederne på Tenuta Cocci Grifoni - Panoramic Wine Resort

Toværelseslejlighed Montepulciano med 2 sovepladser (1. sal med balkon)

Lejligheden er 47 m² stor og ligger mod syd-øst på første etage. Den består af stue med køkkenhjørne (to induktionsplader, en miniovn, opvaskemaskine og køleskab med frostboks) og balkon med lille bord og stole og udsigt til bakkerne et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og wc.

Treværelseslejligheden Pecorino med 4 sovepladser (1. sal med terrasse)

Lejligheden er 68 m² stor og ligger mod nord-vest på første etage. Den består af stue med køkkenhjørne (to induktionsplader, en miniovn, opvaskemaskine og køleskab med frostboks) terrasse med lille bord og stole og udsigt til bakkerne, to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og wc.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map