Agriturismo i Ripatransone i Marche

I Calanchi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Natur så langt øjet rækker

I Calanchi ligger fantastisk placeret, omkranset af olivenlunde og vinmarker. Hotellet ligger højt, i det smukke, bakkede landskab, der er så karakteristisk for regionen Le Marche. Fra stedet har du en uovertruffen udsigt til bjerge og dale så langt øjet rækker, og her har du virkelig mulighed for at holde en afslappet ferie, langt fra byens stress og jag. Du bor i et naturreservat, hvis skønhed ikke kan beskrives med ord, det skal opleves!

Gode udflugtsmuligheder

Hotellet ligger ca. 10 km. fra Adriaterhavskysten og de gode strande, og selvom du bor i stille og landlige omgivelser, kan du også hurtigt komme til regionens næststørste, og vel nok smukkeste by, Ascoli Piceno, som kun ligger ca. 35 km fra hotellet og borgen Acquaviva Picena ligger blot 5 km derfra. Interesserer du dig for vin, kan du næsten ikke bo bedre, og der er masser af muligheder for at tage på vinsmagning i lokalområdet.

Læs mere om I Calanchi

Pool og have

I Calanchi er omgivet af en dejlig have, der er en lækker solterrasse, en svimmingpool med børnepool, bar og bordtennis. Der er en rigtig god restaurant med både inden- og udendørsservering (kendt og benyttet af de lokale i område), lige som der er reception og parkeringsplads.

Dejlige værelser i forskellige kategorier

Der er i alt 32 værelser i forskellige kategorier. Alle værelserne er rummelige, moderne og velindrettede, og har satellit TV, telefon, aircondition, minibar, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map