Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Mere information til din rejse til Marche

Marche ligger i den centrale del af ferielandet Italien, grænsende op til naboregionerne Emilia-Romagna mod nord, Toscana mod vest, Umbrien mod sydvest, Abruzzo og Lazio mod syd og det altid indbydende Adriaterhav mod øst. Der er omkring 1.600.000 indbyggere i regionen, hvoraf 102.000 bor i regionshovedstaden Ancona.

Marche kaldes ofte - også af dens egne indbyggere - for “Italiens bedst bevarede hemmelighed”, hvilket sigter til, at regionen tit er overset som rejsemål blandt udenlandske turister. Fordelen ved den omstændighed er naturligvis, at du har mere plads at boltre dig på, hvis du tager på en rejse til Marche. Og der er nok at gå igang med: Regionen byder først og fremmest på en vidunderlig natur med et hav af naturparker og storslåede landskaber. Men den byder også på de berømte trøffeldale, fremragende gastronomi, gamle kulturbyer en masse, samt rige muligheder for en sol- og badeferie ved en af strandene på regionens 180 kilometer lange kyststrækning.

De bedste betingelser for en sol- og badeferie finder du i badebyerne omkring Conero Naturreservat og ved Numana, Marcelli og Porto Recanati, samt i området omkring den charmerende badeby Sirolo. Når du er blevet træt af at dase på stranden, eller når du trænger til lidt variation, kan du tage på en cykel- eller vandretur i én af regionens storslåede naturparker. I naturreservatet Parco del Conero, lige syd for Ancona, kan du opleve det smukke bjerg Monte Conero, der er dækket af skov og byder på en lang række vidunderlige udsigtspunkter. I det vilde naturreservat Parco Nazionale dei Monti Sibillini kan du opleve 70.000 hektars natur fordelt på hele 18 kommuner, herunder den fantastiske bjergsø Lago di Pilato, der ligger ca. 1500 meter over havets overflade. Og så er der de eventyrlige drypstenshuler ved Frasassi, der byder på en magisk blanding af lyd, farver og lys.

I regionshovedstaden Ancona kan du opleve en af Italiens vigtigste havne, samt interessante romerske seværdigheder, f.eks.ruinerne af amfiteatret og Trajans triumfbue. Du bør også aflægge et besøg i regionens andenstørste by, Ascoli Piceno, der er usædvanligt stemningsfuld, og Pesaro - Rossinis barndomsby - samt den lille smukke badeby Sirolo, der ofte kaldes “Adriaterhavets perle”.

>> Få mere information til en ferie i Marche her

 
search map