Hotel i Recanati i Marche

Gallery Hotel Recanati

Den panoramiske udsigt fra hotellet
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fra størstedelen af værelserne har man den mest fantastiske udsigt ud over dalen og det bakkede landskab, der omkranser byen. Lige over for hotellet ligger byens fine katedral samt museet Villa Colloredo, hvor det berømte maleri Annunciation af renæssance-kunstneren Lorenzo Lotto hænger. Blandt personalet kan man blandt andet møde svensktalende Stefania.

Elegant og stilrent hotel

Den smukke bygning, hotellet ligger i, er fra det 16. århundrede og er blevet gennemgribende renoveret. Indretningen er meget stilren og elegant med loungemøbler, lysekroner og draperede gardiner. Det venlige og imødekommende personale byder én velkommen i hotellets reception, der er døgnbemandet. Herudover er der trådløst internet i fællesområderne (rækker også på de fleste af værelserne) samt elevator. Efter en gåtur i byens gade kan man slappe af i hotellets lille atriumgård, der er indrettet med flotte loungemøbler. Kommer man i bil, er der privat parkering eller garage tilknyttet, som ikke skal bestilles hjemmefra. Hotellet tilbyder også shuttle-service fra lufthavnen eller togstation mod betaling. Hotellet ligger i miljøzone, men det er tilladt for gæster på hotellet at køre helt derhen.

Læs mere om Gallery Hotel Recanati

Cafè Opera både til morgenmad og senere til en drink

I den elegante bar Cafè Opera kan man nyde et glas kølig hvidvin eller en fancy cocktail. Navnet Cafè Opera er valgt til ære for den berømte operasanger Beniamino Gigli, der er opvokset i Recanati og hvis far var klokker i katedralen på den modsatte side af gaden. I løbet af sommeren arrangeres der stemningsfulde jazz-aftener i Cafè Opera. I disse lokaler bliver morgenmaden også serveret. Udvalget er stort og varieret fra frugt, groft brød, pålæg, yoghurt, müesli og juice. Det er muligt at få halvpension i restauranten ved siden af mod bestilling.

Panoramiske fællesterrasse

På den skønne, panoramiske fællesterrasse kan man skue ud over hele Recanati og dalen nedenfor. Terrassen, som er på ca. 50 m², er møbleret med stole og parasoller og står til gæsternes rådighed. Der er derudover også et udendørs jacuzzi med opvarmet vand til gæsternes afbenyttelse.

Værelserne på Gallery Hotel Recanati

Dobbeltværelse Superior

De 30 superiorværelser råder over aircondition, satellit-tv, internet og minibar med drinks inkluderet i værelsesprisen samt værdiboks. Nogle af dem har gulvtæppe. Værelserne har toilet og bad med hårtørrer. Nogle af værelserne har plads til opredning i tredje seng.

Dobbeltværelse Deluxe med panoramaudsigt

Alle 15 deluxeværelser har udsigt over dalen og er mere elegant indrettede end Superior. De råder over aircondition, satellit-tv, internet, værdiboks, minibar med drinks inkluderet i værelsesprisen og ligeledes kaffe, te og vand i hotellets bar Café Opera. Værelserne har toilet og bad med hårtørrer. Der er plads til opredning i tredje seng i alle værelserne.

Dobbeltværelse Deluxe med terrasse og panoramaudsigt

Alle 6 deluxeværelser har udsigt over dalen og er mere elegant indrettede end Superior. De råder over aircondition, satellit-tv, internet, værdiboks, minibar med drinks inkluderet i værelsesprisen og ligeledes kaffe, te og vand i hotellets bar Café Opera. Værelserne har toilet og bad med hårtørrer. Disse værelser har en møbleret terrasse. Ekstra opredning er ikke mulig.

Familieværelse til 4 ps.

Alle 16 familieværelser er megtet rummelige og mere elegant indrettede end Superior. De råder over aircondition, satellit-tv, internet, værdiboks, minibar med drinks inkluderet i værelsesprisen og ligeledes kaffe, te og vand i hotellets bar Café Opera og entrébillet til museet Villa Colloredo Mels. Værelserne har toilet og bad – nogle er med bruser og andre med jacuzzi. Værelserne er rummelige med bord og stole - og prisen inkluderer 4 personer. Nogle af dem har plads til opredning i sågar femte seng, da værelserne er meget rummelige. Mange af familieværelserne har udsigt over dalen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Emilia

Portonovo, Marche

Borgo della Spiga

Cingoli, Marche

Castello di Monterado

Monterado, Marche

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Emilia

Portonovo, Marche

Populært i Marche

Hotel Emilia

Portonovo

Villa Noce

San Severino

Villa Colle Bello

San Severino

search map