Hotel i Recanati i Marche

Gallery Hotel Recanati

Den panoramiske udsigt fra hotellet
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fra størstedelen af værelserne har man den mest fantastiske udsigt ud over dalen og det bakkede landskab, der omkranser byen. Lige over for hotellet ligger byens fine katedral samt museet Villa Colloredo, hvor det berømte maleri Annunciation af renæssance-kunstneren Lorenzo Lotto hænger. Blandt personalet kan man blandt andet møde svensktalende Stefania.

Elegant og stilrent hotel

Den smukke bygning, hotellet ligger i, er fra det 16. århundrede og er blevet gennemgribende renoveret. Indretningen er meget stilren og elegant med loungemøbler, lysekroner og draperede gardiner. Det venlige og imødekommende personale byder én velkommen i hotellets reception, der er døgnbemandet. Herudover er der trådløst internet i fællesområderne (rækker også på de fleste af værelserne) samt elevator. Efter en gåtur i byens gade kan man slappe af i hotellets lille atriumgård, der er indrettet med flotte loungemøbler. Kommer man i bil, er der privat parkering eller garage tilknyttet, som ikke skal bestilles hjemmefra. Hotellet tilbyder også shuttle-service fra lufthavnen eller togstation mod betaling. Hotellet ligger i miljøzone, men det er tilladt for gæster på hotellet at køre helt derhen.

Læs mere om Gallery Hotel Recanati

Cafè Opera både til morgenmad og senere til en drink

I den elegante bar Cafè Opera kan man nyde et glas kølig hvidvin eller en fancy cocktail. Navnet Cafè Opera er valgt til ære for den berømte operasanger Beniamino Gigli, der er opvokset i Recanati og hvis far var klokker i katedralen på den modsatte side af gaden. I løbet af sommeren arrangeres der stemningsfulde jazz-aftener i Cafè Opera. I disse lokaler bliver morgenmaden også serveret. Udvalget er stort og varieret fra frugt, groft brød, pålæg, yoghurt, müesli og juice. Det er muligt at få halvpension i restauranten ved siden af mod bestilling.

Panoramiske fællesterrasse

På den skønne, panoramiske fællesterrasse kan man skue ud over hele Recanati og dalen nedenfor. Terrassen, som er på ca. 50 m², er møbleret med stole og parasoller og står til gæsternes rådighed. Der er derudover også et udendørs jacuzzi med opvarmet vand til gæsternes afbenyttelse.

Læs om værelserne på Gallery Hotel Recanati

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map