Anmeldelser af Hotel Fortino Napoleonico

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Fortino Napoleonico

Læs personlige anmeldelser af Hotel Fortino Napoleonico som ligger i Marche. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Fortino Napoleonico. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

September 2019

Et ganske isoleret sted, specielt i slutningen af sæsonen, da der ikke længere gik busser. Alt der fandtes var nogle hoteller, syv fiske restauranter og en kirke fra 1100-tallet. Uden bil, som os, bliver man ganske isoleret på stedet.

Portonovo som feriedestination

Hotel Fortino Napoleonico
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map